Gebeliğe Hazırlık kızlar acab varmıdır bu sefer :)) yoruldum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevilaydemir dur canım daha 6 ay evlisiniz. Hele bir evliliğe alışın önce. Bebek için panik yapmayın rahat olun bence. Burada hamiş olanların hepsi ne zaman kafama takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diyor. Bu işin sırrı rahat olmak. Sultancım güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim. Bu arada öğlen yemek yerken başım döndü. Kocişe söyledim. Deli adam diyor ki benim oğluşumun ayak sesleri onlar...

Kız sultan sende kocişim gibi delü delü konuşma. Ortada fol yok yumurta yok biz hayaller kurmaya başladık. Sen git önce kendin bir kan testi yaptır. Bizleri de merakta bırakma.

eeeeeee yazılarınızı takip ediyorum ben heyecanlandım ayol test yaptırsanıza en azından erkenden ne oldugunu öğrenirsiniz hayal kırıklıgına ugramazsınız. Bende yarını beklıyorum adet günüm. İnsallah kırmızı kart görmem. Bakalım aynı belirtiler bende de var. Hayırlısı insallah :nazar:

eeeeeee yazılarınızı takip ediyorum ben heyecanlandım ayol test yaptırsanıza en azından erkenden ne oldugunu öğrenirsiniz hayal kırıklıgına ugramazsınız. Bende yarını beklıyorum adet günüm. Insallah kırmızı kart görmem. Bakalım aynı belirtiler bende de var. Hayırlısı insallah :nazar:
kızlar benim adetime daha 10 gün var ama kasıklarım ağrıyor gaz sancım gibi sancım var baldırlarım çok <ağrıyor birde...acaba bende hamile olabilirmiyim ya?

Arkadaslar mesajlarım düşmüyo foruma sanırım yazıyorum önce görünüyor daha sonra yok oluyo 2ci mesajı atınca görünüyo:KK70:

sultanım hadi bakalım bendede aynı belirtiler var bugun adet günüm sancım coğaldı ama umarım kırmızı kart görmem.

ya o isimlerin yanındaki kalpleri resimleri nasıl yapabiliyoruz. Bi el atsanız kızlar :)

kızz sultaaannnnn nerdesinnnn.hamiş misin yoksa kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

yok canımmm değilimmm ama asıl üzüldüğüm başka bişey var canım çok zor bişey anlatamam :KK43: artık burda yokum kendine iyi bak...

Sultan regl oldu kızlar
Julliet ne kadar gecikti senin reglin
test yapmayı düşünmüyor musun

yok canımmm değilimmm ama asıl üzüldüğüm başka bişey var canım çok zor bişey anlatamam :KK43: artık burda yokum kendine iyi bak...

canım nasıl yani yokum yaa:çok üzgünüm:anlamadım şekerim nereye gidiyosun.moralin mi bozuldu regl oldun diye canım benimmm.üzülme yaaa lütfen ibşyler yaz.öptüm:a015:

X