GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:[/QUOTE]
bu yazıyı arnavutgüzeli84 kullanıcısından aldım bence gayet güzel bir bilgi ben kullanacagım herkese tavziye ediyorum