Gebeliğe Hazırlık kızlar acab varmıdır bu sefer :)) yoruldum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
=))

Saol canım evet bakıcam topiğine sık sık.Bişey olursa mutlaka yaz hemen.Bende senin topiğine yazıcam =) 28 benim günüm bakalım nolucak.

valla 2.5 senede belirti dediğim zaman hep adet oldum o yüzden belirti aramıyorum adetim geçerse tamamdır bu iş :)) yani sadece kasıklarımda ağrı var bide göğüs uçları acıyor o kadar :))

aynen bende 2 sene 7 aydır uraşıyorum ve belirti olmadığına inanıyorum yani aynı şeyler. dört gün gecikmem oldu en fazla o yüzden en az 5 gün gecikme olursa kalbim atmaya başlar dostum seni anlıyorum rast gelsin

kızlar bende sizler gibi 28. olucam. 8 aydır deniyoruz bizde inşş. hepimiz isteye herkez hayırlısıyla hamile kalır.
benim diğer aylardan farklı sadece akıntım su gibi yoğun gelmeye başladı ara sırada belim ağrıyo o kadarr inş.. rabbim bu ay nasip ederrrr inş.....

sultancımmm bende geldim topigine şekerimm...İNŞALLAHHHHHH hamilesindir tatlım yaaa.sende bu sitede en çok bebek sahibi olmak isteyenlerden birisin.inşşş tutmuştur artık canım benim.merakla bekliyorum.regline 3 gün var heralde.hayırlısı inşş.öptüm mutlaka haber ver.:1hug:

deasy canımmm haber veririm tabi sonuç ne olursa olsunnnn ...güzel dileklerin için saol caımmmm inş hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine :)
alabama canım valla öle sıkıldım ki belirti aramaktan artık aramaktan vazgeçtim bende :)
esmacım inş senden güzel haberler alırız..

sultancım günaydı varmı gelişme
benim bugün regli günüm öğüslerim cok ağrıyo bide cok şişti resmen 2 beden büyüdü sanki
insallah hamişizdir :Saruboceq:

juliyetçimmm umarım hamilesindir sizden biride hamiş olursa çok mutlu olucam inan inşşş hamişsindir..
bende bi gelişme yok pek aynı sadece midem dün gece beni çok rahatsız etti o kadar ...

GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:[/QUOTE]

bu yazıyı arnavutgüzeli84 kullanıcısından aldım bence gayet güzel bir bilgi ben kullanacagım herkese tavziye ediyorum

deasy canımmm haber veririm tabi sonuç ne olursa olsunnnn ...güzel dileklerin için saol caımmmm inş hayırlısıyla sende kavuşursun bebişine :)
alabama canım valla öle sıkıldım ki belirti aramaktan artık aramaktan vazgeçtim bende :)
esmacım inş senden güzel haberler alırız..

canımm hadi 2 gün kaldı bakalım neler olacak.inanki seni de hep takip ediyorum çok istiyorum hamile kalmanı.inş olmuşturr:Saruboceq:
sende güzel dileklerin için çok sagolasın.ben adet oldum bu ay yaa bidahaki aya inşallah.
rahim filmi çektiricem diger ay kısmetse.
korkup kaçmazsam tabii.benneyaptımki

Deasycim bende rahim filmini geçen ay çektirdim öle korkulacak bişey değilmiş gerçekten çok saniyelik bir acıydı ... yani korktuğuna değmiyor gerçekten ... bebeişlerimizin yolunda ilerliyoruz onlar için herşeyi yaparız dimi ...belki bakarsın rahim filminden sonra hamile kaldın bellimi olur :)

canlarım adet olmadım ama sadece kasık ağrısından başka bişey yok korkuyorum kist ollmasından :KK43:

canlarım hayırlısı olsunnn... valla kızlar içimde hamile olduğuma dair his yok. :KK43: hayırlısı Allahtannnn artık hepimiz için...
julietcim canımmm sıkma canını Rabbim büyüktür bi gün gelicek meleklerimiz.

Sultan cadısı hamilelikten şüpheleniyorsun da niye bana söylemiyorsun? Bak çok kızdım şimdi çok.Şaka bir yana birtanem inşaallah yeni yıl hediyen gelmiştir...

X