Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız alinim valla inan içimde öel bi his yok hamişim diye ölesine açmıştım içim şişti valla bi an önce hamiş kalsamda kurtulsam :))))
Sultan benim de son 8 günüm gerçi umutlu değilim. Ama kociş çok heyecanlı. Daha şimdiden belirti olmaz ama delü koca herşeyde belirti arıyor.
juliyetçim bence biraz daha bekle hüsrana uğramaktan valla bıktım o tek çizgiyi görmek istemiyorum kovdum onu işten :)) sende kov inşşş yılbaşı annişi oluruz :))
tubacımmm inşşşş canımmmmm dualrım hep seninle sen hamiş olursannn uçarımmmm :))
alincim sorma aynısından bende de var benimki belirti aramayı gecti hamile olduğum kanısında kaydirigubbakcemile3
yarın yapıcam belki yeni yıl hediyesi olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet bekleyip göreceğiz. Eşim çok istiyo ona diyorum bunlar adetimin de belirtileri diye. bu sefer ben istemiyomuşum hamileliğie yormuyomuşum belirtileri diye bana sitem ediyo. Ama aslında ben kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah kimseye aratmasın her isteyene nasip etsin hayırlısı ise hakkımızda...canım psikoloji gerçekten çok etikiliyor buna eminim rahat olmak gerek kendi kendimizi dinledikçe her seferinde başka üzüntüler yaşıyoruz... bazen erken belirtiler çıkabilir canım belli olmuyor her kadında değişiyor adetini bekle bence...