Gebeliğe Hazırlık kızlar acab varmıdır bu sefer :)) yoruldum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız alinim valla inan içimde öel bi his yok hamişim diye ölesine açmıştım içim şişti valla bi an önce hamiş kalsamda kurtulsam :))))

kız alinim valla inan içimde öel bi his yok hamişim diye ölesine açmıştım içim şişti valla bi an önce hamiş kalsamda kurtulsam :))))

Ben bilmem sultan hanım hamiş miyim diye topic açtığına göre için de hisler var. Ne zaman regl olacaksın bakayım sen? Kaçıncı defa soruyorum ben bunu acaba? Şaşkın Alin aklında tutamıyor ki hiçbirşeyi...

Sultan cadısı regl oldun mu? Gelişmeleri saat saat bildir. Kızım teyze olarak meraktayız.

alinimmmmm benimmmm tuğbacımmm :)) hala olmadımmm göğüslerim şişti ve acıyorlar kasıklarım ağrıyor halen ama gelen giden yok şuan beklemedeyim şekerimmmm

sultancım günaydın :1hug:
bende hala olmadım :dance:
sadece göğüslerim şiş ve acıyo
gecikmenin2, günü test negatif cıkmıstı
acaba tekrarlasam mı :uhm:

kıss insallah eylül annişi oluruz :Saruboceq:

Kız cadı geldi senin velet bak gör. Bak ben yarından itibaren pazartesi gününe kadar izinliyim. Giremeyebilirim foruma. Mutlaka bana haber ver tamam mı? Merak ediyorum. JJuLiEtt sen de testi tekrarla bence...

Sultan benim de son 8 günüm gerçi umutlu değilim. Ama kociş çok heyecanlı. Daha şimdiden belirti olmaz ama delü koca herşeyde belirti arıyor.

ay kızlarrr heyecan yaptımmm haaa :)) oyyy dıkandım :))) tubacım muhakkak haberin olur meraklanma ama benimde test yapmaya niyetim yok zaten şimdilik :))
juliyetçim bence biraz daha bekle hüsrana uğramaktan valla bıktım o tek çizgiyi görmek istemiyorum kovdum onu işten :)) sende kov inşşş yılbaşı annişi oluruz :))
tubacımmm inşşşş canımmmmm dualrım hep seninle sen hamiş olursannn uçarımmmm :))

Sultan cadısı bebişin geldi bak görürsün. HSG sana uğur getirdi. Minik kuzun ile mutlu seneler sana.
Benim sıpa çok nazlı.Yukarıda keyfi yerinde pek gelesi yok. Zaten ne belirtim var ne de umudum...

Sultan benim de son 8 günüm gerçi umutlu değilim. Ama kociş çok heyecanlı. Daha şimdiden belirti olmaz ama delü koca herşeyde belirti arıyor.

alincim sorma aynısından bende de var benimki belirti aramayı gecti hamile olduğum kanısında kaydirigubbakcemile3

juliyetçim bence biraz daha bekle hüsrana uğramaktan valla bıktım o tek çizgiyi görmek istemiyorum kovdum onu işten :)) sende kov inşşş yılbaşı annişi oluruz :))
tubacımmm inşşşş canımmmmm dualrım hep seninle sen hamiş olursannn uçarımmmm :))

yarın yapıcam belki yeni yıl hediyesi olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

alincim sorma aynısından bende de var benimki belirti aramayı gecti hamile olduğum kanısında kaydirigubbakcemile3

yarın yapıcam belki yeni yıl hediyesi olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşaallah kocişin dediği gibi gelmiştir minik bebişin. Benim koca tamamen hayal kuruyor bizim sıpanın geldiği falan yok. Senin var mı belirtin bu arada?

ayy tuğba Allah bebeğini en kısa zamanda hayırlısıyla sana yollasın canımmmm allah gönlündeki muradı senin için hayırlı eylesinnnn ... senin meleğin en kısa zamanda gelecek bak görürsün...
juliyetcimmm umarım meleğin göbüştedir belirtin varmı tatlım anlatsana ...

gecen hafta 2 gün mide bulantım vardı
sonra psikolojik dedim :uhm:
regli gecmesinden 2 gün sonra test negatif cıktı senağlama
suan sadece göğsler sis ve ağrılı
tam belirti diyemiyorum aynı belirti regli dönemindede oluyor
insallah vardır :Saruboceq:
insallah 2009 da güzel haberler veririz birbirimize

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bizde bir bebek istiyoruz. Geçen ay adetim 3 gün gecikti. Ama geldii. Bu aykine daha var ama. Yemeklerden sonra midem bulanmaya başladı. Kasıklarımda da zaman zaman ağrı var. Gerçi adet belirtilerim de bunlara benziyo ama bu sefer erken başladı. ( Yumurtlama dönemim 20-25 ) çok erken geliyo hamilelik belirtisi içinde acaba istediğimiz için psikolojik mi oluyoo off off..ne dersiniz kızlar...

canım psikoloji gerçekten çok etikiliyor buna eminim rahat olmak gerek kendi kendimizi dinledikçe her seferinde başka üzüntüler yaşıyoruz... bazen erken belirtiler çıkabilir canım belli olmuyor her kadında değişiyor adetini bekle bence...

canım psikoloji gerçekten çok etikiliyor buna eminim rahat olmak gerek kendi kendimizi dinledikçe her seferinde başka üzüntüler yaşıyoruz... bazen erken belirtiler çıkabilir canım belli olmuyor her kadında değişiyor adetini bekle bence...
evet bekleyip göreceğiz. Eşim çok istiyo ona diyorum bunlar adetimin de belirtileri diye. bu sefer ben istemiyomuşum hamileliğie yormuyomuşum belirtileri diye bana sitem ediyo. Ama aslında ben kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah kimseye aratmasın her isteyene nasip etsin hayırlısı ise hakkımızda...

X