Gebeliğe Hazırlık kızlar acab varmıdır bu sefer :)) yoruldum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sultan49

ben geldim :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.406
10
mrb kızlar benim adetime daha 4veya 5 gün var bu ay klomen tedavisi gördüm göğüslerimde normalde 10 gün öncedene şişme acıma olurdu ama bu sefer sadece göğüs uçlarımda hassaslaşma oldu dokununca baya acıyor kasıklarımda bir hafta önceden ağrı oluştu hatta şimdi bile hafif var.. aslında pek ümidim yok ama işte genede sormadan yapamadım... çok istiyorum bebeişimin olmasını :asigim:
herkese cevapları için şimdiden teşekkürler...

sultancım bende de aynı belirtiler var ve 2 gün var regli günüme
sanırım cok kafaya takıp kendimizi dilniyoruz
bi sakin bıraksak kendimizi hemen gelecek bebişlerimiz :Saruboceq:

canım bu ay ben rahat bıraktım kendimi adetim geçmeden siteye bile doğru dürüst girmedim ama gel gör ki yine yok az önce regl oldum. Ne yapalım kısmet değilmiş 12 gün gecikmeyle rekor kırdım:)))

aycancım saol idrarda hafifi bi koyuluk var çok hafif yani :)) kızlar cevaplarınız için teşekkürler ha bu arada kasıklarıma akşamları kgarip sancılar giriyor artık bilmiorum klomendenmi başka bişeydenmiii olmazsa bile can sağlığı ne yapalım 2.5 senedir bekliyorum bebeişimi bi ay gelmemiş çokmu :))
julietcim valla doğru diyon ha bayram tatilinde hiç aklıma bile gelmemişti ne güzel ama şu kasık ağrıları aklıma getirdi :)

idrarında değişiklik olduğunda anlarsın canım böle tortular varmı rengi kokusu herşey farklı oluyo hayırlısıysa inş hamilesindir

valla canım pek dikkaet etmedim ya .. bakalım adetim geçmesini bekliyecem mecburennn umarım hamileyimdir...

bel ağrın varmı canım?? böyle adet olucakmışsın gibi...
hadi inş. hamişsindir yaaaaaaa.............

sultan bende 2.5 yıllık evliyim ve uğraşıyoruz ve üç dört günüm var inşallah hamilesindir canım inşallah. belirti anlamında hep aynı şeyler göğüslerim bi haftadır ağırlaştıhassaslaştı iştahım açık ama bunlar reglden öncede oluyo ben artık kendi adıma en fazla dört gün gecikme yaşadığım için beş gün gecikme olmadan gerçek anlamda umutlanmayacağım. beklemekten başka şansımız yok umarım beklediğimize değer canım.

canım inşallah hamişsindir. geç olsun ama eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin allah sana.

juliyetcim kan testi için erken bence çünki daha adetim geçmedi adetimin geçmesini bekliyecem mecburen hüsrana uğramaktan çok korkuyorum...

kan testinde adte 5 gün kala falanda belli oluyor hatta 10 gün öncesine kadar belli olması lazım
benimde regli günüm yarın
insallah olmam :Saruboceq:

juliyetçim umarımmmm hamişsindirrrr yaaaa çok mutlu olurum .. bekleyip görelim canım adetimin geçmesini beklerim ben genede çünki benim yumurtlama ayın 16sında oldu daha erken bu yüzden:)

Canım bende seninLe aynı durumdayım hemen hemen,benimde şuan 3 gün var günüme,ama bi haftadır tatlı tatlı sancılar çekiyorum,ve çok fazla akıntım var,Aynı şekilde bende ilk kez bu ay klomen kullandım.şuanda duphaston kullanıyorum+ folic acid bende senin gibi merak içindeyim.Banada cvp veren olursa sevinidim :asigim:

beyazzz cımmmm beraberiz desene kader arkadaşımmm hadi hayırlısı umarım hamişizdir büyük bir bayram olur vallaaa :)) bende folic aist kullanıyorum canımmm bende de sancılar var sende göğüs uöların ağrıyormu canım göğüslerimde hiçbir değişiklik yok şuanda benim sadece uçları çok acıyor...

sultan yok canım,benim göğüslerimde hiç bi deişiklik yok benneyaptımki Sadece üstüne yatınca biraz acıyo o kadr.İnşallah bu çok bişey değiştirmez delikafadulden

canım heralde ilaç etkilemedi pek göğüzleri ama inşş hamişizdir birbirimizden haberdar olalım sana yardımcı olabileceğim bişey olursa sorabilirsin şekerim :) beraber bekliyoruz:) hadi bakalımmmm

X