Var gözüküyor kan versin1.resimdeki hcg 2.resim Ovulasyon testi
Tamam teşekkürlerVar gözüküyor kan versin
Ay hadi inşallah cok saolun kızlarrrBende bundan daha zor görünen bi çizgiyle öğrenmiştim.Var gibi sağlıkla gelsin inşallah.
Merhaba çok sevindimBende bundan daha zor görünen bi çizgiyle öğrenmiştim.Var gibi sağlıkla gelsin inşallah.
Sanki var gibi bence gebelik testi yapmalısınMerhaba çok sevindim
Ben de bir şey sorabilir miyim acaba? Normal de dün regli olmam lazımdı bugün 2. Nci günüm olmalıydı ama regli olmadım. Elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve anın da çift çizgi gördüm sizce hamile olabilir miyim
cevap yazarsanız çok sevinirim
Evet var gibi sizde kan testi yaptırın ablamda galiba pozitif ya insallah banada nasip olsun 1 yıldır istiyorum banada dua edin kızlarMerhaba çok sevindim
Ben de bir şey sorabilir miyim acaba? Normal de dün regli olmam lazımdı bugün 2. Nci günüm olmalıydı ama regli olmadım. Elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve anın da çift çizgi gördüm sizce hamile olabilir miyim
Çok teşekkür ederim inşallah vardırSanki var gibi bence gebelik testi yapmalısın
Çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdirEvet var gibi sizde kan testi yaptırın ablamda galiba pozitif ya insallah banada nasip olsun 1 yıldır istiyorum banada dua edin kızlar
Umarım vardır normal gebelik testi yapın bize de haber verin.Merhaba çok sevindim
Teşekkür ederim temin ettikten sonra yapıp haber veririmUmarım vardır normal gebelik testi yapın bize de haber verin.
Test yaptınızmı?Teşekkür ederim temin ettikten sonra yapıp haber veririm
Evet silik ama düne göre daha belirgin değilmi?Bugunde silik
Cok az daha belirgin evet. P. Tesi ancak kan verilecekTest yaptınızmı?
Evet silik ama düne göre daha belirgin değilmi?
Silik çizgi daha pembe. Yani değer yükseliyor. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah.Cok az daha belirgin evet. P. Tesi ancak kan verilecek
Hadi insallah saolasınSilik çizgi daha pembe. Yani değer yükseliyor. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah.
Ya insallah teyze olucam cok sevindimBence hamile benimde böyle çıkmıştı :) hakkınızda hayırlısı olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?