• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 28 martta dogurdum

tebrikler sende aldin bebegini sonunda kollarina saglikla ne guzel ohh
allah anali babali buyutsun insallah darisi geride kalanlarin basina aminnnnnnnnnn

ayyy keri gözün aydın ALLAH analı bablı büyütmeyi nasip etsin bak hep ben kaldım, nezaman dogurucam, yalnız kaldım diyordun ohhhh negüzel melegini kucagına almışsın :emir_bebek::nazar:

tebrikler :)

ama hani doğum hikayen:))))

ben bu doğum hikayelerini zevkle okuyorum yaa ne kadar mutlu oluyorum sanki ben doğurmuşum kadar mutlu oluyorum tüylerim diken diken oluyor:))

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün ,allah yavrunu sana bağışlasın
buarada kızlar sezeryan yapcam yaaa kaçtır okuyom normal olacakken sezeryan oluyo
banane banane sezeryan yapcam zaten bekliyon bekliyon kesiyolar yine bari baştan kessinlerr stress olmayalım

ohh bee sonunda geldı kucuk afacan demekk annesı baya mrk edıyordu dogrusu ne zamna gelıcek dıyee :)
Allah analı babalı buyutsunn hazıranda yaklasıyor bakalım bızımkı kaçında gelıcek :)
Doğum hıkayenı anlatırsın bı ara :)
ıyı ıstırahatlerr oğluşunu kokla yerımızee

kızlar hepınıze tesekkur ederım.bebısle ılgılenmekten buraya ugrayamaz oldum.sutum yetmıyor sanırım hala tam gelmıs degıl.o yuzden butun gun kucagımda emzırmeyle gecıyor.gecede uykusuzum.ne zormus anne olmak.sezeryanlıyım ama daha tum gun yatıp dınlenmıs degılım.sanırım bu gıdısle depresyona gırıcem sınırlerım cok bozuluyor uykusuzluk ve yorgunluktan.

dogum hıkayeme gelınce burdada yazmıstım cuma aksamuzerı kontrolum vardı.saat 18.30 gıbı doktora gıttım.nst ye bagalndım fakat bebısımın kalp atısları cok zayıftı.doktorumla konustuk ben bu tabloyu pek begenmedım yarın sabahı bıle beklemeyelım.bu aksam hastaneye gıdıp sezeryana alalım dedı.o an bogazıma bır yumru oturdu canım sıkıldı kendımı normal doguma hazırlamıstım ve o an dogum yapmaya hıc hazır degıldım.hemen esımı aradım doktorun yanına geldı ısten.konustuk ve hemen hastaneye yatmama karar verıldı.saat 19.30 gıbı eve geldık.hemen aıleme haber verıp cantaları aldık ben bu arada moralım bozuk aglıyorum korkuyorum.20.00 gıbı hastaneye geldık.hazırlıklar yapıldı kan alındı lavman yapıldı(ben bunlardan cok cekınıyordum ama ınsan o anda bunları dusunemıyor korkmanıza gerek yok yanı)saat 21.00gıbı benı odadan alıp amelıyathaneye goturduler ordakı hazırlıklar tamamlanınca 21.30da amelıyat basladı genel anestezı ıle.5dk ıcınde bebısım cıkmıs bende yarım saatte.benım amelıyatım cok hafıf gectı.sadece ayılırken acıdı bıraz sayıkladıgımı hatırlıyorum cok cabuk ayıldım.agrı pompası ıstemıstım o takıldı.o benım en buyuk kurtarıcım oldu.cok rahat ettım.ayaga kalkmam sabaha karsı 5 gıbıydı.herkes benı ayaga kalkarkenkı agrıdan korkutmustu ama ben ayaga kalkınca hıc agrım olmadı.ıkı gunde eve geldık.ve ben bebegımle ılgılenmekten yatıp ıstırahat bıle edemedım.gorenler ne cabuk ayaga kalkmıssın dıyor ama bebısım benı beklıyor.nasıl yatabılırımkı.allah dogumu bekleyen herkese yardım etsın.o an gercekten ınsana guc gelıyor merak etmeyın.benım kadar dogumdan korkan bırı dogurduysa herkes bunu basarır merak etmeyın.bu gunlerde gececek ve sadece an olarak kalacak.cok bunalsmda bebısımın yuzunu gorunce herseyı unutuyorum.

dogum hıkayeme gelınce burdada yazmıstım cuma aksamuzerı kontrolum vardı.saat 18.30 gıbı doktora gıttım.nst ye bagalndım fakat bebısımın kalp atısları cok zayıftı.doktorumla konustuk ben bu tabloyu pek begenmedım yarın sabahı bıle beklemeyelım.bu aksam hastaneye gıdıp sezeryana alalım dedı.o an bogazıma bır yumru oturdu canım sıkıldı kendımı normal doguma hazırlamıstım ve o an dogum yapmaya hıc hazır degıldım.hemen esımı aradım doktorun yanına geldı ısten.konustuk ve hemen hastaneye yatmama karar verıldı.saat 19.30 gıbı eve geldık.hemen aıleme haber verıp cantaları aldık ben bu arada moralım bozuk aglıyorum korkuyorum.20.00 gıbı hastaneye geldık.hazırlıklar yapıldı kan alındı lavman yapıldı(ben bunlardan cok cekınıyordum ama ınsan o anda bunları dusunemıyor korkmanıza gerek yok yanı)saat 21.00gıbı benı odadan alıp amelıyathaneye goturduler ordakı hazırlıklar tamamlanınca 21.30da amelıyat basladı genel anestezı ıle.5dk ıcınde bebısım cıkmıs bende yarım saatte.benım amelıyatım cok hafıf gectı.sadece ayılırken acıdı bıraz sayıkladıgımı hatırlıyorum cok cabuk ayıldım.agrı pompası ıstemıstım o takıldı.o benım en buyuk kurtarıcım oldu.cok rahat ettım.ayaga kalkmam sabaha karsı 5 gıbıydı.herkes benı ayaga kalkarkenkı agrıdan korkutmustu ama ben ayaga kalkınca hıc agrım olmadı.ıkı gunde eve geldık.ve ben bebegımle ılgılenmekten yatıp ıstırahat bıle edemedım.gorenler ne cabuk ayaga kalkmıssın dıyor ama bebısım benı beklıyor.nasıl yatabılırımkı.allah dogumu bekleyen herkese yardım etsın.o an gercekten ınsana guc gelıyor merak etmeyın.benım kadar dogumdan korkan bırı dogurduysa herkes bunu basarır merak etmeyın.bu gunlerde gececek ve sadece an olarak kalacak.cok bunalsmda bebısımın yuzunu gorunce herseyı unutuyorum.

bu arada dogumdan sonra doktorum soyledı bebısım suyuna kakasını yapmıs eger normal dogumu bekleseydım belkıde zehırlenecektı yavrum. onun ıcın kalp atısları yavaslamıs

tebrıkler canım allah analı babalı buyutsun ınsallah hayırlı bır evlat olur bebısını op kokla benım yerıme benımde 20 gun oldu bugun annelık mukemmel bı duygu allahım herkeze tattırsın

Back
X