- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
Polikistik over hastalarında işe yaramıyor canım, genelde doktorlar pkos hastaları için femera veriyor. Mesele zaten yumurta oluşması değil pkoslularda zaten normal kadınlara göre iki kat yumurtlama var ama kalitesiz ve küçük. Femera olan yumurtayı kaliteli bir şekilde büyütüyorCanım klomen neden işe yaramıyor acaba.yumurta oluşuyor ama klomenle
Anladım canım teşekkür ederimPolikistik over hastalarında işe yaramıyor canım, genelde doktorlar pkos hastaları için femera veriyor. Mesele zaten yumurta oluşması değil pkoslularda zaten normal kadınlara göre iki kat yumurtlama var ama kalitesiz ve küçük. Femera olan yumurtayı kaliteli bir şekilde büyütüyor
Evet ama sağlıksız gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası doğal yolla gebe kaldım ama gene nar suyu yeşillik su tüketimine dikkat ettim çok şükür 5 aylık hamileyimGebelik oluştumu
Nars suyu ne için canım.pkoya iyi mi geliyorEvet ama sağlıksız gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası doğal yolla gebe kaldım ama gene nar suyu yeşillik su tüketimine dikkat ettim çok şükür 5 aylık hamileyim
Rahim duvarı için canım gebe kalmaya destek amaçlıNars suyu ne için canım.pkoya iyi mi geliyor
İnceltir ama nar suyu benceRahim duvarı için canım gebe kalmaya destek amaçlı
Tam tersi adetli iken başlayıp yumurtlamadan sonra bırakılıyor işe yararİnceltir ama nar suyu bence
Aaa şaşırdım doğruymuş Baktım canımTam tersi adetli iken başlayıp yumurtlamadan sonra bırakılıyor işe yarar
Bende pko var sadece.bunu kullanabilir miyim canımİnceltir ama nar suyu bence
Pko için bilgim yok canım. Bende de düzensizlik vardı zayıfladım ben düzene bindi dediğim gibi süreçte çok dikkat ettim sağlıklı beslenmeye adetli iken nar yada organik nar suyu tükettim adete bir hafta kala bıraktım bol yeşillik tükettim hergün kesin 3 litreden fazla su içtim arı sütü polen karışımı kullandım ilişki öncesi ve sonrası banyo yapmadım ortalama 3 saat kadar ve ılık su ile duş aldım hepAaa şaşırdım doğruymuş Baktım canım
Lütfen böyle her okudugunuza inanmayin bilimsel hicbir seyi yok tamamen tesadüf olmuş olabilir pkoslularin hamile kalamamasinin en büyük sebeplerinden biri insülin direncidir lütfen oncelikle kendinize iyi bir doktor bulun insülin direncinize baktirin gerekli tahlilleri yaptirin mesela pkoslularin beslenmesi daha farkli oluyor hayatiniza saglikli beslenmeyi adapte edin 8 aylik hamileyim 2 yil böyle ordan burdan okudugum sacma sapan bilimsel olmayan seyleri de denedim bunlar boşa vakit kaybı arkadaşlar lütfen bu işin uzmani olan bir doktora gidin her doktor da pkosa bakmıyor tüp bebek deyip geçiyor mesela. O yüzden önceliğiniz iyi bir doktor bulmak olsun öyle o suyuydu soğan kuruydu bilmem ne bunlari rastgele kullanmak da rahme zarar veriyorBende pko var sadece.bunu kullanabilir miyim canım
Canım bi şeyi rastgele asla kullanan.cahiş biri değilimLütfen böyle her okudugunuza inanmayin bilimsel hicbir seyi yok tamamen tesadüf olmuş olabilir pkoslularin hamile kalamamasinin en büyük sebeplerinden biri insülin direncidir lütfen oncelikle kendinize iyi bir doktor bulun insülin direncinize baktirin gerekli tahlilleri yaptirin mesela pkoslularin beslenmesi daha farkli oluyor hayatiniza saglikli beslenmeyi adapte edin 8 aylik hamileyim 2 yil böyle ordan burdan okudugum sacma sapan bilimsel olmayan seyleri de denedim bunlar boşa vakit kaybı arkadaşlar lütfen bu işin uzmani olan bir doktora gidin her doktor da pkosa bakmıyor tüp bebek deyip geçiyor mesela. O yüzden önceliğiniz iyi bir doktor bulmak olsun öyle o suyuydu soğan kuruydu bilmem ne bunlari rastgele kullanmak da rahme zarar veriyor
Sizde klomen lemi hamile kaldınızLütfen böyle her okudugunuza inanmayin bilimsel hicbir seyi yok tamamen tesadüf olmuş olabilir pkoslularin hamile kalamamasinin en büyük sebeplerinden biri insülin direncidir lütfen oncelikle kendinize iyi bir doktor bulun insülin direncinize baktirin gerekli tahlilleri yaptirin mesela pkoslularin beslenmesi daha farkli oluyor hayatiniza saglikli beslenmeyi adapte edin 8 aylik hamileyim 2 yil böyle ordan burdan okudugum sacma sapan bilimsel olmayan seyleri de denedim bunlar boşa vakit kaybı arkadaşlar lütfen bu işin uzmani olan bir doktora gidin her doktor da pkosa bakmıyor tüp bebek deyip geçiyor mesela. O yüzden önceliğiniz iyi bir doktor bulmak olsun öyle o suyuydu soğan kuruydu bilmem ne bunlari rastgele kullanmak da rahme zarar veriyor
Demekki pkos değilsiniz siz, ya da artık hafif seviye falan heralde öyleyse sevindim sizin adınıza gerçekten ve ne haddime cahil demek ben sadece pkoslu biri olarak ki bence pkoslu olup tedavi gorenlerle konusabilirsiniz hepsi ayni seyi der hepimizin en büyük sıkıntısı insülin direnciydi pkosun zaten başlıca en büyük etkisi budur. Ayrica pkoslulara da klomen degil femara veriliyor ve olmazsa buna ek catlatma ignesi veriliyor. Eğer gerçekten alani bu olan bir doktorla görüşüyorsaniz bilirsiniz çünkü uzman doktorlar malesef pek bilmiyor o yüzden. Çünkü pkoslular en az 3 bölüm ile devam ediyor dahiliye+ kadin dogum ve diyetisyen esligindeCanım bi şeyi rastgele asla kullanan.cahiş biri değilimsoğan vs denemem rahmi incrlten bişey o.insülin direnci yok bende.klomen alıyorum şuan doktor kontrolünde
Hormonlarım normal evet hafif pkos adetim düzensiz.yuöurtalamam çok geç oluyorDemekki pkos değilsiniz siz, ya da artık hafif seviye falan heralde öyleyse sevindim sizin adınıza gerçekten ve ne haddime cahil demek ben sadece pkoslu biri olarak ki bence pkoslu olup tedavi gorenlerle konusabilirsiniz hepsi ayni seyi der hepimizin en büyük sıkıntısı insülin direnciydi pkosun zaten başlıca en büyük etkisi budur. Ayrica pkoslulara da klomen degil femara veriliyor ve olmazsa buna ek catlatma ignesi veriliyor. Eğer gerçekten alani bu olan bir doktorla görüşüyorsaniz bilirsiniz çünkü uzman doktorlar malesef pek bilmiyor o yüzden. Çünkü pkoslular en az 3 bölüm ile devam ediyor dahiliye+ kadin dogum ve diyetisyen esliginde
Evet femara daha etkili.Şuan bdkleemdeyim.çatlatma iğnemi oldum bu ay olmazsa gebelik sonraki aya femara isterim inşallah gerek kalmazDemekki pkos değilsiniz siz, ya da artık hafif seviye falan heralde öyleyse sevindim sizin adınıza gerçekten ve ne haddime cahil demek ben sadece pkoslu biri olarak ki bence pkoslu olup tedavi gorenlerle konusabilirsiniz hepsi ayni seyi der hepimizin en büyük sıkıntısı insülin direnciydi pkosun zaten başlıca en büyük etkisi budur. Ayrica pkoslulara da klomen degil femara veriliyor ve olmazsa buna ek catlatma ignesi veriliyor. Eğer gerçekten alani bu olan bir doktorla görüşüyorsaniz bilirsiniz çünkü uzman doktorlar malesef pek bilmiyor o yüzden. Çünkü pkoslular en az 3 bölüm ile devam ediyor dahiliye+ kadin dogum ve diyetisyen esliginde
Canım bana duphaston verdi adeti düzenlesin diye.sizdekuklanıyır msunuzDemekki pkos değilsiniz siz, ya da artık hafif seviye falan heralde öyleyse sevindim sizin adınıza gerçekten ve ne haddime cahil demek ben sadece pkoslu biri olarak ki bence pkoslu olup tedavi gorenlerle konusabilirsiniz hepsi ayni seyi der hepimizin en büyük sıkıntısı insülin direnciydi pkosun zaten başlıca en büyük etkisi budur. Ayrica pkoslulara da klomen degil femara veriliyor ve olmazsa buna ek catlatma ignesi veriliyor. Eğer gerçekten alani bu olan bir doktorla görüşüyorsaniz bilirsiniz çünkü uzman doktorlar malesef pek bilmiyor o yüzden. Çünkü pkoslular en az 3 bölüm ile devam ediyor dahiliye+ kadin dogum ve diyetisyen esliginde
Sizde gebelik var mı acabaLütfen böyle her okudugunuza inanmayin bilimsel hicbir seyi yok tamamen tesadüf olmuş olabilir pkoslularin hamile kalamamasinin en büyük sebeplerinden biri insülin direncidir lütfen oncelikle kendinize iyi bir doktor bulun insülin direncinize baktirin gerekli tahlilleri yaptirin mesela pkoslularin beslenmesi daha farkli oluyor hayatiniza saglikli beslenmeyi adapte edin 8 aylik hamileyim 2 yil böyle ordan burdan okudugum sacma sapan bilimsel olmayan seyleri de denedim bunlar boşa vakit kaybı arkadaşlar lütfen bu işin uzmani olan bir doktora gidin her doktor da pkosa bakmıyor tüp bebek deyip geçiyor mesela. O yüzden önceliğiniz iyi bir doktor bulmak olsun öyle o suyuydu soğan kuruydu bilmem ne bunlari rastgele kullanmak da rahme zarar veriyor
8 aylik hamileyim canım, duphaaton kullanmadim fakat oncesinde uzunca bir sure Yasmin kullandığım için o benim adetlerimi duzenlemisti. Tedaviden 2 ay once de bırakmıştımSizde gebelik var mı acaba
Bende hayatımda ilk kez 28.gün adet oldum duphaston ile.Sağlıcakla kucağına al az kalmış8 aylik hamileyim canım, duphaaton kullanmadim fakat oncesinde uzunca bir sure Yasmin kullandığım için o benim adetlerimi duzenlemisti. Tedaviden 2 ay once de bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?