• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 21-23 mm boyutlardaki yumurta ile hamile kalan varmı

Öyle tabi herşey Allah tan bana da tüp bebek bile Ir ihtimal dediler ameliyattan sonra ben de aklıma gelen herşeyi deniyorum olmazsa mecbur her yolu deneyeceğiz
Sen söyle canım doktorunu madem dursun aklımın bir köşesinde şu ilaçtan sonra ona da giderim bir değişik göz daha baksın
Lokman hekim hastanesi doç. ünal isaoğlu 😊

Hamile olduğumu erken gebelikte ogrendikten sonra 2 günde bir kan verdim beta hcg testi verdim azar azar artti ama 5.hafta keseyi gördük. 6 hafta da kalp atışını duyduk doktor kistin kendiliğinden gittiğini söyledi o yüzden herhangi bir ilac vs vermedi. Kisti cok kafaya takma eğer pkos'un varsa femara kullan çünkü pkos haftalarinda femara kullaniyor doktorlar. Bu ilaclar cok etkili. Doktorum bu ilaca başladığımda 3 ayda sonuç alırız demisti benim şansıma ilkinde tuttu. Senin de inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberini alırız. Stres yapmamaya çalış sağlıklı beslen yürüyüş yap odaklanma yani 🥰🥰
Merhabalar kaç beta ile ögrendiniz ve masıl arttı acaba ?

Merhabalar kaç beta ile ögrendiniz ve masıl arttı acaba ?
Merhaba ilk kan tahlili 22 cikti , 2 gun tekrar tahlil sonucu 37, ondan sonraki 2.gun 50 küsur biseydi. Digerlerininki gibi 2ser 3er artmadi benim

Bende pkos hastasıyım klomen kullandım ilk denemeydi birde siz ilacın kaçıncı günü öğrendiniz
Klomen pkoslularda işe yaramıyor, doktorundan femara iste istersen. Normal regli tarihimden 4 gün once ogrendim yani 27gunluk döngünün 23.gunu öğrendim

Klomen pkoslularda işe yaramıyor, doktorundan femara iste istersen. Normal regli tarihimden 4 gün once ogrendim yani 27gunluk döngünün 23.gunu öğren
29 aralıkta oldum igne 12.günü ilk kanı verdim
10.01.2023 19.30 Beta 5.78
11.01.2023 08.30 Beta 9.12
12.01.2023 15.30 Beta 15.89
16.01.2023 13.30 Beta 21.69
19.01.2023 16.00 Beta 57.08
23.01.2023 13.30 Beta 183

Cuma günü yine kan vericem kaç olmado sizce nasıl ilerlemiş bi ara artış olmadı ama normalmiş sizcede öylemi

29 aralıkta oldum igne 12.günü ilk kanı verdim
10.01.2023 19.30 Beta 5.78
11.01.2023 08.30 Beta 9.12
12.01.2023 15.30 Beta 15.89
16.01.2023 13.30 Beta 21.69
19.01.2023 16.00 Beta 57.08
23.01.2023 13.30 Beta 183

Cuma günü yine kan vericem kaç olmado sizce nasıl ilerlemiş bi ara artış olmadı ama normalmiş sizcede öylemi

E tamam Sen hamilesin işte niye bu kadar streslisin yapma böyle biraz rahat ol, daha ne kadar artsın istiyorsun 😊 tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün 😊

E tamam Sen hamilesin işte niye bu kadar streslisin yapma böyle biraz rahat ol, daha ne kadar artsın istiyorsun 😊 tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün 😊
Yaaa zaten duygusalım okur okumaz agladımm çık teşekkür ederim inşalllah düzenli artar cuma yine kan vericem

Yaaa zaten duygusalım okur okumaz agladımm çık teşekkür ederim inşalllah düzenli artar cuma yine kan vericem
Rica ederim canım beslenmene dikkat et surekli kan veriyorsan ilk başlarda biraz baş dönmen oluyor çünkü , benim doktorum 3 gün kan ver yeter demisti ama sanırım seninki biraz abartmış 😊

Rica ederim canım beslenmene dikkat et surekli kan veriyorsan ilk başlarda biraz baş dönmen oluyor çünkü , benim doktorum 3 gün kan ver yeter demisti ama sanırım seninki biraz abartmış 😊
Çünkü kimyasaldan korktuk çok minik bi degerle ögrendik ama ilk ikiyi ben kendi istegimle verdim sonra doktoruma söyledim degerlerimi

Çünkü kimyasaldan korktuk çok minik bi degerle ögrendik ama ilk ikiyi ben kendi istegimle verdim sonra doktoruma söyledim degerlerimi
Bundan sonra iyi düşün kendini strese sokma hep mutlu ol 😊

Evet onlar bende de oldu bende ilk üç gün mide bulantısı falan çok oldu yemek yiyemedim. Organik nar suyu kesin tüket canım sebze ağırlıklı beslen. Ben bunları yapıyorum hep. 3 gün test yaptım negatif 6 gün pozitif çıktı 11 gün gene negatif çıktı biraz önce gene yaptım ikinci çizgi çıktı iğne etkisi diye bekleyeyim dedim
Gebelik oluştumu

Klomen pkoslularda işe yaramıyor, doktorundan femara iste istersen. Normal regli tarihimden 4 gün once ogrendim yani 27gunluk döngünün 23.gunu öğrendim
Canım klomen neden işe yaramıyor acaba.yumurta oluşuyor ama klomenle

Back