Kızlar 21-23 mm boyutlardaki yumurta ile hamile kalan varmı

Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Nar suyunu nasıl kullandınız acaba, taze mi sıktınız nar özü vs dedikleri de olur mu? Adetliyken başlayıp 1 ay mı Kullandınız?

merhaba , adet olduğun günden 1 sayarak 21. gün mü baktırılıyor progestran ?

Nar suyunu nasıl kullandınız acaba, taze mi sıktınız nar özü vs dedikleri de olur mu? Adetliyken başlayıp 1 ay mı Kullandınız?
Nar suyunu görünce girdim annem bundan 49 yıl önce 8-9 ay olmuş hala gebe kalamamış babannemiz bitkilerle tedavi eden bi kadınmış köyde bana o ay bi çuval nar yedirdi ablan oldu diye anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…