• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 21-23 mm boyutlardaki yumurta ile hamile kalan varmı

Demekki pkos değilsiniz siz, ya da artık hafif seviye falan heralde öyleyse sevindim sizin adınıza gerçekten ve ne haddime cahil demek ben sadece pkoslu biri olarak ki bence pkoslu olup tedavi gorenlerle konusabilirsiniz hepsi ayni seyi der hepimizin en büyük sıkıntısı insülin direnciydi pkosun zaten başlıca en büyük etkisi budur. Ayrica pkoslulara da klomen degil femara veriliyor ve olmazsa buna ek catlatma ignesi veriliyor. Eğer gerçekten alani bu olan bir doktorla görüşüyorsaniz bilirsiniz çünkü uzman doktorlar malesef pek bilmiyor o yüzden. Çünkü pkoslular en az 3 bölüm ile devam ediyor dahiliye+ kadin dogum ve diyetisyen esliginde
Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Pko için bilgim yok canım. Bende de düzensizlik vardı zayıfladım ben düzene bindi dediğim gibi süreçte çok dikkat ettim sağlıklı beslenmeye adetli iken nar yada organik nar suyu tükettim adete bir hafta kala bıraktım bol yeşillik tükettim hergün kesin 3 litreden fazla su içtim arı sütü polen karışımı kullandım ilişki öncesi ve sonrası banyo yapmadım ortalama 3 saat kadar ve ılık su ile duş aldım hep
Nar suyunu nasıl kullandınız acaba, taze mi sıktınız nar özü vs dedikleri de olur mu? Adetliyken başlayıp 1 ay mı Kullandınız?

Merhaba canım,
Benimde femara yumurta takibi oldu bu ay.
Dr senin gibi 21.günde progesteron tahlili istedi, 23,4 çıktı.
Bu döllenneyi gösterir mi yaşamışsın bilirsin?
Ve daga oncede boyle test yaptırmış mıydın değer farklı ise kiyas bakımından.
merhaba , adet olduğun günden 1 sayarak 21. gün mü baktırılıyor progestran ?

Nar suyunu nasıl kullandınız acaba, taze mi sıktınız nar özü vs dedikleri de olur mu? Adetliyken başlayıp 1 ay mı Kullandınız?
Nar suyunu görünce girdim annem bundan 49 yıl önce 8-9 ay olmuş hala gebe kalamamış babannemiz bitkilerle tedavi eden bi kadınmış köyde bana o ay bi çuval nar yedirdi ablan oldu diye anlatmıştı

Back