KIZLAR 2. YI KAÇ DK ARA İLE YAPIYORSUNUZ

Eşiniz size ayak uydurmuyormu yada hic konusmuyormusunuz hani konusarak bu sorunu çözebilirsiniz
Aslında sanırım eşimde erken boşalma problemi var. Sanırım diyorum çünkü normalini bilmiyorum :KK64:Bi de hala bu konuları konuşmaya çekindiğim için bsey söyleyemiyorum. Ve aslında hala çok bilmiyorum da. Eşimin bana ayak uydurması hangi anlamda Mesela ?

Yani sizin keyif aldığıniz seyleri yapiyor mu yada birbirinize karsi ne kadar aciksiniz bazi esler cok tutucu eslerine sorunlarını zevk noktalarini soyleyemeyen ciftler var

KIZLAR MERHABA:

İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?

4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?

2.yi 10.080 dk sonra yapiyoruz sizin icin hesapladim 😂😂🤭🤭

Benim yaş 40 a yaklasti ikinci evliliğimi yaptim evliliğimde ben eşimle cinselligin c sini konusamazdim ne yasadiysam ne ogrendiysem hepsini ikinci esimle yasadim suan gecen yıllarıma üzülüyorum cok seyden mahrum kalmisim ama sizin için gec degil

2 senelik evliyiz. Ben de henüz ilişki sırasında orgazm olayını yaşayamadım. Hala öğrenmem gereken şeyler mi var bilemiyorum :KK76::KK56:

illa ilişki sırasında vajinal olması şart değil. İlişki sırada eliyle sizi okşayabilir yada siz de yapabilirsiniz bunu. Ben çok üzülüyor bu duruma. sonuçta çiftsiniz, aynı zevkleri yaşamak sizin de hakkınız. Kendisinden sonra size bir şekilde yardımcı olmuyor mu?

illa ilişki sırasında vajinal olması şart değil. İlişki sırada eliyle sizi okşayabilir yada siz de yapabilirsiniz bunu. Ben çok üzülüyor bu duruma. sonuçta çiftsiniz, aynı zevkleri yaşamak sizin de hakkınız. Kendisinden sonra size bir şekilde yardımcı olmuyor mu?
Ha o şekilde oluyor tabi ki. İlişki sırasında olmuyor sadece

Eğer ikinciyi beraber yapacaksak 10-15 dk bekliyorum. Ama bazen ben bu arada 2-3 orgazm daha oluyorum kendi kendime

Siz ciddimisiniz o kadar mi kötü

Zaten bende istekli değilim. uyuma numarası yapıyorum bazen yaklaştığında. Halim kalmıyor uyusam kimse dokunmasa diyorum. Nasıl olduysa 7 kez hamile kaldım bu isteksizlikle . Bu da başarı olsa gerek :) benim için mecburi bi aktivite işte. İlk gecemiz çok zorlama ile oldu kendimi tecavüze uğramış gibi hissetim. Çok zorladı ilk gece olunca da o sevindi ben ağladım . Sonra ki zamanlarda başarısızlıklar oldu biraz. ben nefret ettim desem yeridir o zamanlar .

Zaten bende istekli değilim. uyuma numarası yapıyorum bazen yaklaştığında. Halim kalmıyor uyusam kimse dokunmasa diyorum. Nasıl olduysa 7 kez hamile kaldım bu isteksizlikle . Bu da başarı olsa gerek :) benim için mecburi bi aktivite işte. İlk gecemiz çok zorlama ile oldu kendimi tecavüze uğramış gibi hissetim. Çok zorladı ilk gece olunca da o sevindi ben ağladım . Sonra ki zamanlarda başarısızlıklar oldu biraz. ben nefret ettim desem yeridir o zamanlar .

Sizdede istek yoksa normal o zaman belli bir donemden sonra hersey monotonlasiyor heyecan kalmayinca artik o is sadece vazife gibi olmaya basliyor 7 kez hamile kaldiniz peki kac cocuk var

Back
X