KIZLAR 2. YI KAÇ DK ARA İLE YAPIYORSUNUZ

o günkü yorgunluğu, günün özel olup olmadığına, mekana, pozisyona bağlı olarak değişior. bazen 20 dakika, bazen 3 saat...

Ben Çok yoruluyorum parmağımı kaldıracak gücüm kalmıyor diyebilirim ..o yüzden hemen ardından olması imkansız .. bazen 20 dk bazen 1 saat sonra 2.oluyor ama genelde tek..

KIZLAR MERHABA:

İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?

4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?

3 senelik evliyim. Dün bunu bi deneyeyim dedim. Sonu hüsran. İlkinden sonra aradan 1buçuk saat geçmişti. Erekte bile olmadı okadar diyeyim. Süre az geldi diyor. Oha yani koskoca 1buçuk saat. Daha önce de denemiştik yine hüsrandı.

3 senelik evliyim. Dün bunu bi deneyeyim dedim. Sonu hüsran. İlkinden sonra aradan 1buçuk saat geçmişti. Erekte bile olmadı okadar diyeyim. Süre az geldi diyor. Oha yani koskoca 1buçuk saat. Daha önce de denemiştik yine hüsrandı.
Benim eşim de tam tersi izin versem 4 yapacak gecede ama ben istemiyorum siz ne güzel istiyorsunuz ya☹️

Yedi yıllık evliyiz bi defa yaptığı çok azdır.. Genelde hep iki defa olur.. Ama hafta da vir bir beraber oluruz belki de onun etkisidir

X