KIZLAR 2. YI KAÇ DK ARA İLE YAPIYORSUNUZ

tozpembe_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
57
22
38
35
KIZLAR MERHABA:

İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?

4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?

Son düzenleme:
Birlikte orgazm olduktan sonra diyor yani adam bosaldıktsn sonrayı kastedmiyor mu.? 🤔
valla ben kendi açımdan değerlendirdim:KK48: ama eşim açısından şöyle ki;
eğer ben daha orgazm olamamışsam o boşalmışsa bi kç saniye durup tekrar devam eder. ikinci boşalması çok çok zor oluyor
ama eğer boşaldıktan sonra bi 15 dk falan ara vermişsek ikinci boşalmasını yaşayabiliyor

konunun kötü vakası olarak yazayım, birincimiz eşimin kısa sürede boşalması ile geciyor zor bi ihtimal olurda 2.ye gecebilirsek serleşme olusursa bu sure uzuyor, 7 yıllık evliliğimde bir gece sadece 3ü gördüm, eşimin erekte olması ile bitiyor geceler hep ben ve orgazm olmak artık şurda dursun süre uzasın istiyorum

KIZLAR MERHABA:

İLK DEFA EŞİNİZLE BİRLİKTE ORGAZM OLDUKTAN SONRA 2. Yİ KAÇ DK SONRA YAPIYORSUNUZ BU ARA KAÇ DK OLMALI ?

4 SENELİK EVLİYİZ VE BİR GECEDE HİÇ 2 KERE ORGAZM OLMADIM İLK DEFA BU GECE DENİYECEĞİZ YA BEN HİÇ BİLMİYORUM BIR GECEDE 2 VEYA DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMAK NASIL OLUYOR BİZ NİYE BECEREMİYORUZ ?
:( :( 6 senelik evliyim hiç ikinciyi yapmadık oysa en büyük hayalim :(

2 - 3 dk sonra hiç şaşamaz 2. orgazmı mı yaşarım.. ondan sonraki bir 5 dk sonra olur. ama bence herkeste farklı olabilir
Toplamda arka arkaya 3 kez mi vallahi maşallah. Bu kadar sürede arka arkaya orgazm olmak için ne yiyor ne içiyorsunuz kızlar ya

eğer aynı anda oluyorsak bi 10 dakika dinliyoruz, 2. de 10 15 dakikaya falan bitiyor.

Eğer ilkinde birimiz önce gelmişse diğeri gelene kadar devam ediyoruz. Sonra yine 10 dakika ara, 15 dakika sevişme gibi :21:

Back
X