Gebeliğe Hazırlık Kızlar 2 tane nurtopu gibi yumurtam oluşmuş 😁

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Kızlar şimdi doktordan cıktım 2 tane nurtopu gibi yumurtam oluşmuş 12 14 mm arası cok şükür kiste dönüşmemiş pazartesi tekrardan cagırdı muhtemelen o gun iğne yapar ya salı ya da carsamba catlar iğne dedı doktorum inşallah bu ay bebeğim gelır ve benden hıc gitmez dua edin bana

Haýirlısi olsun çatlatma iğnesi vurulmadan onceki günde ilişkiye girin. Ben öyle hamile kaldım. İgne vurulduktan sonra iliskiye girmemistik. Tek seferde. O günüde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Haýirlısi olsun çatlatma iğnesi vurulmadan onceki günde ilişkiye girin. Ben öyle hamile kaldım. İgne vurulduktan sonra iliskiye girmemistik. Tek seferde. O günüde değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Canım ben zaten adetten biter bitmez başlarım ilişkiye 1 gun arayla ben zaten 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ilk denememdı ama maalesef bebegım yasamadı 7 haftalıkken kalbı durdu bakalım inş bu sefer tutarda yasar bebeğim

Aa hayırlısı olsun. Darısı başımıza.

Benimde 6 gun gecti günüm . Doktora gitmek ve test yapmak istemiyorum gecen ay klomen kullandım çatlatma ignesi oldum ama kist oluştu sonra eridi. Pardon mayos ayıydı bu ay bişey kullanmadım. Hüsrana ugramaktan korkuyorum sanırım.

Merhaba merak ettiğim bir şey var üç yumurta oluşmuşsa klomenle çatlatma iğnesiyle üçü de aynı anda mo çatlar? Benim iğneyi vurulduğum günün akşamı ağrı oldu ama doktor ertesi gün ilişki dediği için ilişkiye girmedik acaba o gün mü çatladı hepsi? Çünkü başka ağrı akıntı olmadı? Kaşırdık mısizce

Şuan bende seninle aynı durumdayım kist konusunda ama adetime var daha bu ay bizde bişey yapamadık

Merhaba kızlar ben pazartesi günü çatlatma ipnesi vuruldum. Üç yumurtam olmuş. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka ne akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı. Salı çarşamba oldu. sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…