- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben zaten adetten biter bitmez başlarım ilişkiye 1 gun arayla ben zaten 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ilk denememdı ama maalesef bebegım yasamadı 7 haftalıkken kalbı durdu bakalım inş bu sefer tutarda yasar bebeğimHaýirlısi olsun çatlatma iğnesi vurulmadan onceki günde ilişkiye girin. Ben öyle hamile kaldım. İgne vurulduktan sonra iliskiye girmemistik. Tek seferde. O günüde değerlendirmenizi tavsiye ederim.
İnşâllah canım inşallah hepımıze nasıp olur bebegımızı kucagımıza almakİnşallah nurtopu gibi bebise dönüşür. İsteyen herkese nasip olsun . Bana da bana da :) Sağlıkla kucağına alırsınız umarım![]()
Sonucu mutlaka yaz :) olumlu haber alınca çok seviniyorumİnşâllah canım inşallah hepımıze nasıp olur bebegımızı kucagımıza almak![]()
İnşâllah canım inşallah nur topu gibi bir bebege dönüşür de hayırlı olur sonucAa hayırlısı olsun. Darısı başımıza.
Şuan bende seninle aynı durumdayım kist konusunda ama adetime var daha bu ay bizde bişey yapamadıkBenimde 6 gun gecti günüm . Doktora gitmek ve test yapmak istemiyorum gecen ay klomen kullandım çatlatma ignesi oldum ama kist oluştu sonra eridi. Pardon mayos ayıydı bu ay bişey kullanmadım. Hüsrana ugramaktan korkuyorum sanırım. ☹
Ben daha yeni adet oldum bitti canım baya gecti günümŞuan bende seninle aynı durumdayım kist konusunda ama adetime var daha bu ay bizde bişey yapamadık