İnşallah hamilesinizdir.bence 1 kaç gün daha bekleyip bir test daha yapinHimmm, suan onumde 4 adet yapilmis test var ve sadece son yaptigim da bi cizgi var hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Bana kuruma cizgisi gibi gelmedi ya inşallah vardır bence sabah ilk idrar ile tekrar yapın hayırlısı olsun inşallah güzel haberi bizede verinKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Canım bana kuruma çizgisi gibi gelmedi. Bak ben de dün yaptım şu şekilde çıkmıştı, seninki daha belirgin geldi gözüme.kaçıncı dk bu?Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz?
Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
İnşallah ben yanılıyorumdur. Ama kurama çizgisi gibi. Böyle renkli mavi ve pembe olan testlerde kuruma çizgisi böyle net çıkıyor. Bu çizgiler yüzünden çok yanıldığım oldu onun için farklı bir testle sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınızKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Birazdan test alip yapicam onuda atarim buraya, yani kurumada olabilir elbette, ilk dk bu kadar silik cizgi farkermem imkansiz cunku baktim cizgi yoktu ve geri attim bikac saat sonra gordumCanım bana kuruma çizgisi gibi gelmedi. Bak ben de dün yaptım şu şekilde çıkmıştı, seninki daha belirgin geldi gözüme.kaçıncı dk bu?
İçini açsana bi kırmızı mı?ben sana benim dünkü fotoğrafları atayım. Sonrasında ben erken gebelik testi yaptım onda daha net çıktı.
Birazdan test alip yapicam onuda atarim buraya, yani kurumada olabilir elbette, ilk dk bu kadar silik cizgi farkermem imkansiz cunku baktim cizgi yoktu ve geri attim bikac saat sonra gordum
Daha once hic cikmamisti amaCanım bu şerit çizgisi çoğu kaset test de cıkıo bu renk değiştirmesi lazım
Umarim degildirİnşallah ben yanılıyorumdur. Ama kurama çizgisi gibi. Böyle renkli mavi ve pembe olan testlerde kuruma çizgisi böyle net çıkıyor. Bu çizgiler yüzünden çok yanıldığım oldu onun için farklı bir testle sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız
One step roll gibi markalarda testi yapmadan önce dikkatlice bakınca gozukuyor canım testi yapınca daha belirgin oluyo baska baska denemelisinDaha once hic cikmamisti ama
Gebelik var gibi ya, tabi en iyisi bugün kan verin sizYaptim ama buda ayni kuruma cizgisi sanirim
Malesef tekrar testvyaptim az once bisi cikmadiGebelik var gibi ya, tabi en iyisi bugün kan verin siz
Yaptığınız marka labaquikse hassas oluyo onlar az bi miktar HCG varsa bile cıkartır bu testiniz de silik de olsa cızgi var kan verin gidin muhtemelen geç döllenme zaten pkonuz varmıs hemen gıdın kanda baktırınYaptim ama buda ayni kuruma cizgisi sanirim
7. Gunum gecikmemin 10 gun olsun bakalim netlescekmiYaptığınız marka labaquikse hassas oluyo onlar az bi miktar HCG varsa bile cıkartır bu testiniz de silik de olsa cızgi var kan verin gidin muhtemelen geç döllenme zaten pkonuz varmıs hemen gıdın kanda baktırın
Ama bugun yaptigim testte bisi cikmadi erken gebelik testi yaptim ama adetim gecti 6 gun olsa cikardi yaBence direk kan testi yaptırın en garantisi
Eminseniz adet söktürücü masaj deneyin ebru ceylanınAma bugun yaptigim testte bisi cikmadi erken gebelik testi yaptim ama adetim gecti 6 gun olsa cikardi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?