Evet biraz gördüm gecikme var mıKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Var ama kuruma gibi duruyor kaç dk çıktı bata kaç gün var ?Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Evet 6. GunEvet biraz gördüm gecikme var mı
Peki testi yaptıktan hemen sonra mi gördün.yani ne kadar süre sonraEvet 6. Gun
Bende bikac gundur ondan supheleniyorumYani pkossan belki geç döllenme olduğu için silik olabilir yoksa az bir gecikme değil
Testi yaptim 2 dk bekledim yok diyip kenara attim bu kadar silik olabilecegini dusunmedigim icin dikkatli bakmadim acikcasi az once isiga tuttugumda farkettimPeki testi yaptıktan hemen sonra mi gördün.yani ne kadar süre sonra
Evet canım kan ver benceKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Üç dört gün sonra yenile aslında yarın bile yenileden hemen çıkıyor mu silik çizgi önemli olan bu sonra sonuç aynı olursa kan verirsinBende bikac gundur ondan supheleniyorum
Yarin tekrarlayacagim dediginiz gibi varsa zaten yine silik cikar kuruma cizgisiyse de anlamis olurumÜç dört gün sonra yenile aslında yarın bile yenileden hemen çıkıyor mu silik çizgi önemli olan bu sonra sonuç aynı olursa kan verirsin
Ayyy tuylerim diken diken oldu okuyuncaEvet canım kan ver bencehayırlı olsun inşallah
O zaman normal .bende test yapıyor ne hafif çıkıyor bir 15 dakika sonra bu ikinci çizgi beliriyor.ama insllah siz hamilesinizdirTesti yaptim 2 dk bekledim yok diyip kenara attim bu kadar silik olabilecegini dusunmedigim icin dikkatli bakmadim acikcasi az once isiga tuttugumda farkettim
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAyyy tuylerim diken diken oldu okuyunca:)))) insallah oyledirr
Tabiki paylasirim yarin yine test yapcam yine silik cizgi gorursem kan vermeye gidicem yazarim buraya da :)İnşallah canım Allah gönlüne göre versingüzel sonuç alırsan bizimle de paylaş
Himmm, suan onumde 4 adet yapilmis test var ve sadece son yaptigim da bi cizgi var hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Allah isteyen herkese nasip etsinO zaman normal .bende test yapıyor ne hafif çıkıyor bir 15 dakika sonra bu ikinci çizgi beliriyor.ama insllah siz hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?