• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar 2. Cizgiyi goren varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu şerit çizgisi çoğu kaset test de cıkıo bu renk değiştirmesi lazım

Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz?
Canım bana kuruma çizgisi gibi gelmedi. Bak ben de dün yaptım şu şekilde çıkmıştı, seninki daha belirgin geldi gözüme.kaçıncı dk bu?
İçini açsana bi kırmızı mı?ben sana benim dünkü fotoğrafları atayım. Sonrasında ben erken gebelik testi yaptım onda daha net çıktı.

Eklentiler

• A0AF0951-E875-4648-BFAD-DF832CEAD8C4.jpeg
    A0AF0951-E875-4648-BFAD-DF832CEAD8C4.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 83520808-6760-4388-9E7B-731CDC7A6E5A.jpeg
    83520808-6760-4388-9E7B-731CDC7A6E5A.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 104

Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
İnşallah ben yanılıyorumdur. Ama kurama çizgisi gibi. Böyle renkli mavi ve pembe olan testlerde kuruma çizgisi böyle net çıkıyor. Bu çizgiler yüzünden çok yanıldığım oldu onun için farklı bir testle sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız

Canım bana kuruma çizgisi gibi gelmedi. Bak ben de dün yaptım şu şekilde çıkmıştı, seninki daha belirgin geldi gözüme.kaçıncı dk bu?
İçini açsana bi kırmızı mı?ben sana benim dünkü fotoğrafları atayım. Sonrasında ben erken gebelik testi yaptım onda daha net çıktı.
Birazdan test alip yapicam onuda atarim buraya, yani kurumada olabilir elbette, ilk dk bu kadar silik cizgi farkermem imkansiz cunku baktim cizgi yoktu ve geri attim bikac saat sonra gordum

İnşallah ben yanılıyorumdur. Ama kurama çizgisi gibi. Böyle renkli mavi ve pembe olan testlerde kuruma çizgisi böyle net çıkıyor. Bu çizgiler yüzünden çok yanıldığım oldu onun için farklı bir testle sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız
Umarim degildir

Bize de haber verin, imkanınız varsa erken gebelik testi alın. Kasette belirsiz çıkan erken de net olarak çıkıyor hem.

Yaptim ama buda ayni kuruma cizgisi sanirim

Eklentiler

• 20211110_110306.jpg
    20211110_110306.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 146
Yaptim ama buda ayni kuruma cizgisi sanirim
Yaptığınız marka labaquikse hassas oluyo onlar az bi miktar HCG varsa bile cıkartır bu testiniz de silik de olsa cızgi var kan verin gidin muhtemelen geç döllenme zaten pkonuz varmıs hemen gıdın kanda baktırın

Yaptığınız marka labaquikse hassas oluyo onlar az bi miktar HCG varsa bile cıkartır bu testiniz de silik de olsa cızgi var kan verin gidin muhtemelen geç döllenme zaten pkonuz varmıs hemen gıdın kanda baktırın
7. Gunum gecikmemin 10 gun olsun bakalim netlescekmi

Back