Emin olamiyorum geç dollenmede olabilir sonuctaEminseniz adet söktürücü masaj deneyin ebru ceylanın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kizlar 2. Cizgiyi goren varmi
- Konu Sahibi Besttt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirtiler gebelik adet gecikmesi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Evet canım pozitif hayırlı olsun gebeliğin insallah saglıkla ilerlerKızlar ben dün ( adetime 5 gun kala) ve bugün yaptığımda böyle silik çıktı. Pozitif demi :)
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Aynen pozitifKızlar ben dün ( adetime 5 gun kala) ve bugün yaptığımda böyle silik çıktı. Pozitif demi :)
Hayırlı olsun
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
İnsallah canım teşekkürler
Evet canım pozitif hayırlı olsun gebeliğin insallah saglıkla ilerler
Masallah canim senin cizgin belli benimkinden kan ver bian önceKızlar ben dün ( adetime 5 gun kala) ve bugün yaptığımda böyle silik çıktı. Pozitif demi :)
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
Sağ ol canım pazartesi gidip kan vericem aile hekimineMasallah canim senin cizgin belli benimkinden kan ver bian önce
Özele yaptirirsan 2 saate cikiyo sonucSağ ol canım pazartesi gidip kan vericem aile hekimine
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
Özelde fiyat nasıl acabaÖzele yaptirirsan 2 saate cikiyo sonuc
Özelde fiyat nasıl acaba
- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
Kızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba. Kan testini dün yaptık
Offf ben de ayniyim sol kasıkta agri batma bel agrisi 8 gun gecti testler kuruma cizgisi gibi yarin bende kan vercemKızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba. Kan testini dün yaptık
60 falandiÖzelde fiyat nasıl acaba
- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
Benim de testte kuru çizgi belirdi öyle kan verdim ama 1.4 çıktı çok zor bir durum bekleme süreciOfff ben de ayniyim sol kasıkta agri batma bel agrisi 8 gun gecti testler kuruma cizgisi gibi yarin bende kan vercem
Benim son 4 testimde o sekilde kuruma cizgisi gibi sizin tek test miBenim de testte kuru çizgi belirdi öyle kan verdim ama 1.4 çıktı çok zor bir durum bekleme süreci
- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
Benim erken gebelik testim dun negatif cikti kaset testimdede(freely ve artimed) grimsi silik cizgi kuruma gibi. Seninki bariz net canim rengide oyle yarin git hemen kan ver yada adet gunune kadar bekle daha net sonuc alirsinİyi akşamlar hangi marka testle yaptın canım benimde bat 14 kasım bugün pedictor marka ile yaptım yanılma payı var mı acaba şüphede kaldım
- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
Pazar günü regl günüm o gün kan vermeyi düşünüyorum yarında ilk idrarla albi marka testle yapıcam. Nette baktım pedictor için yalancı pozitif çıkan çok olmuş o yüzden şüphe ettim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasınBenim erken gebelik testim dun negatif cikti kaset testimdede(freely ve artimed) grimsi silik cizgi kuruma gibi. Seninki bariz net canim rengide oyle yarin git hemen kan ver yada adet gunune kadar bekle daha net sonuc alirsin
Amin insallahPazar günü regl günüm o gün kan vermeyi düşünüyorum yarında ilk idrarla albi marka testle yapıcam. Nette baktım pedictor için yalancı pozitif çıkan çok olmuş o yüzden şüphe ettim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
Selam canım bence senin de pozitif. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. Ben prodoctor marka ile yaptım. Arada kaset test ile de yaptım surelab marka. Fotoğrafları yüklüyorum gün ve gün çektim. Bugünkü yaptığım testi de yüklüyorum adetime 2 gün kalaİyi akşamlar hangi marka testle yaptın canım benimde bat 14 kasım bugün pedictor marka ile yaptım yanılma payı var mı acaba şüphede kaldım
Eklentiler
- Screenshot_2021-11-12-10-36-18-708_com.miui.gallery.jpg46,7 KB · Görüntüleme: 63
- Screenshot_2021-11-12-10-36-21-195_com.miui.gallery.jpg90 KB · Görüntüleme: 60
- Screenshot_2021-11-12-10-36-23-583_com.miui.gallery.jpg45,2 KB · Görüntüleme: 53
- Screenshot_2021-11-12-10-36-25-857_com.miui.gallery.jpg40,2 KB · Görüntüleme: 68