kızlar 2.bebişime hamileyim darısı tüm isteyenlere

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
dün doktora gittim 8 haftalık hamişmişim darısı tüm isteyen arkidişlerime, allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder yarabbim

benm kızımda 2.5 yaşında ameliyatımı olup bende düşünüyorum.eşim çok istiyo lki erkek olur diyekendisi tek oğlanya :))erkek olsun olmasın ben kızdan yanayım kızıma bir kızkardeş ayyy kız ben çok çocuk istiyorum yaaa 4 en az 444444444 siz nasıl istiyosunuz benmi çok diyorum ay

Son düzenleme:
benim zilli kızım kız kardeşinin adını koydu bile allahım onun hayallerini kırmasın BİRİNCİ ZİLLİ MELİS LARA ;İKİNCİ ZİLLOŞ İSE MELEK MİRA nasıl ama teyzeleri allah tamamına erdirsin kalbimizi kırmasın

benim oğlumda 26 aylık.evde çok bunalıyorum.acaba bende 2. bebeği yapsam mı diye düşünüyorum ama 1. sine bakamıyorumki 2 çocuk aynı anda baş edebilirmiyim:18:

2 çocuk çok zor oluyomu? bebek istiyorum ama bakamam diye korkuyorum...yılbaşında hamile kalırsam eğer tam 3 yaş olacak 2 çocuk arasında.sizce iyimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…