Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin motilitesi yüzde 55 ileri hareket yüzde 35 morfoloji önce 6 sonra 12 dna hasarı vardı o da yeni biraz düzeldi evet maalesef dört senedir deniyoruz bir başarısız tüp bebek birdaha yapacağız ama Amh dusuklugunde tüp bebekte bile canınız sıkılıyor bu değerlerde normalden hamile kalanları görünce de kendim için üzülüyorum eşimde sorun olmadığını düşünüyorum bu yüzden acaba yumurtlamam mı yok catkamıhor mu ya da başka bilmediğim bir sıkıntı mı var diyorum siz normalden mi hamile kaldınız peki eşinizin durumu nasıl düzeldi benim de bu durumum zamanla yarışmama neden oluyor umudumu tüketiyorum bazen ama çabayı da bırakamıyorum12 m iyi bir değer sayılıyor ama önemli olan ileri hareketlilik nasıl? sağlıksız sperm oranı ne kadar? spermin totali 12 olabilir ama benim eşimin 25 m idi %60 felçli idi. Önemli olan mevcut spermin kalite değeri.
Bir de hormon değerlerin normal miydi? Tüpler açık mı diye bakıldı mı? Bunların hepsi normal ise bir problem yoktur. Amh genel olarak depoda az yumurta olduğunu ifade ediyor, tek başına tabii ki engel değil uçlarda olmadıkça.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz, ben ilk bir sene gebe kalamamıştım mesela. 1 sene sonra da üst üste kalmaya başladım. İlk 1 sene adapte olmaya çalışıyor vücudumuz bazen. Öyle bir şey de olabilir.
İlk zamanlar tüpler acıktı rahim filminde rahmimde hiç sıkıntı görülmedi Amh dışında diğer değerlerim de çok iyiydi benim yaptığım tedavi alternatiftıp be normal tıp başkası yapsa kaç defa hamileydi kim bilir12 m iyi bir değer sayılıyor ama önemli olan ileri hareketlilik nasıl? sağlıksız sperm oranı ne kadar? spermin totali 12 olabilir ama benim eşimin 25 m idi %60 felçli idi. Önemli olan mevcut spermin kalite değeri.
Bir de hormon değerlerin normal miydi? Tüpler açık mı diye bakıldı mı? Bunların hepsi normal ise bir problem yoktur. Amh genel olarak depoda az yumurta olduğunu ifade ediyor, tek başına tabii ki engel değil uçlarda olmadıkça.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz, ben ilk bir sene gebe kalamamıştım mesela. 1 sene sonra da üst üste kalmaya başladım. İlk 1 sene adapte olmaya çalışıyor vücudumuz bazen. Öyle bir şey de olabilir.
Stres de insanı olumsuz etkiliyor ben sizi çok stresli gördüm insanın elinde değil biliyorum çok zor bir süreç. Hem manevi hem maddi yıpratıyor insanı. Allah yardımcın olsun canım kendini üzme bir problem olsaydı bu engel olur denirdi. amh değeri önemli gebelik için ama sıfır olmadıkça imkansız değil deniyor. Ne kadar zamandır deniyorsunuz bir de ovulasyon takibi yaptın mı hiçİlk zamanlar tüpler acıktı rahim filminde rahmimde hiç sıkıntı görülmedi Amh dışında diğer değerlerim de çok iyiydi benim yaptığım tedavi alternatiftıp be normal tıp başkası yapsa kaç defa hamileydi kim bilir
Dört senedir çabalıyorum çok yoruldum stres yapmamak elde değil evlendiğimde 30 yaşındaydım öğrendiğimde altı aylık evliydim eşimi ikna edemedim tüp bebeğe benim için tedavi oldu ilaç tedavisi ama eşime. Normal dedi hep kadın doktorları 11 milyondu sperm o zaman sonra düşmüş zaten . Arkasından o öğrenince üç sene sonra kabul etti. Benim stresim 29 yaşındaki kuzenim 0.3 amh ile üç ayda normalden hamile kalınca daha da arttı çünkü benim tüp bebek yaptığım zaman tüp bebeğim negatif oldu yani insan üzülüyor aynı sorun var madem benim neden olmadı sonuçta ben de 30 yaşındaydım o yüzden eşimden mi dedim Amh aslında her ay bir yumurta catlamıyor mu zaten çok da olsa Amh az da olsa bence zaman kaybetmemek adına önemli ben de menopozdan korkuyorum bir yandan ama eşinin sperm sayısı ileri derecede düşük olup Hamile kalan da arkadaşım var düşük yaptı ama bende hiç döllenme olmadı hamilelik 0 yumurtalarım kaliteli değil ya da catlama olmuyor. Ovulasyon takibi için uygulama indirdim ama bence yapamıyorum eczaneden mi alsam ama benim iki üç gün ya geç oluyor bir ay ya da erken . Sigarayı bıraktım tek tük içiyordum stresten vitamin alıyoruz eşimle bu uğurda her şeyi göze aldım aslında tekrar tüp bebeğe başladım bakalımStres de insanı olumsuz etkiliyor ben sizi çok stresli gördüm insanın elinde değil biliyorum çok zor bir süreç. Hem manevi hem maddi yıpratıyor insanı. Allah yardımcın olsun canım kendini üzme bir problem olsaydı bu engel olur denirdi. amh değeri önemli gebelik için ama sıfır olmadıkça imkansız değil deniyor. Ne kadar zamandır deniyorsunuz bir de ovulasyon takibi yaptın mı hiç
Bu arada sizin yasınız küçüktü sanırım benim dezavantajım geç evlenmek oldu çok pişmanım bunun için ama kader kuzenim 34 evlendi iki kere doğurdu üst üste.Kuzenim 18 de evlendi eşinden dolayı 13 sene sonra oldu nasip . Sizin eşiniz tedavi mi oldu ilaç vs nasıl düzeldi durum bir sene sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz zaman kaynı olmaması için tüp bebekten başka şansım yok12 m iyi bir değer sayılıyor ama önemli olan ileri hareketlilik nasıl? sağlıksız sperm oranı ne kadar? spermin totali 12 olabilir ama benim eşimin 25 m idi %60 felçli idi. Önemli olan mevcut spermin kalite değeri.