• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek den sonra normal yolla hamile kalan var mı ???

Slm canım tüp bebekten sonra hamile kalan çok kadın var, dün bir arkadaşım bizdeydi o da tedavi ile ilk bebeğini dünyaya getirmiş olmaz diye de korunma gereği duymamış, ikinci hamileliğinin de gerçek olduğuna 3-4 aylık olunca ancak inanmış düşün yani. Hatta " kızımı kucağıma alıncaya kadar inanamamıştım kendilinden hamile kaldığıma " dedi arkadaş. Ben de tüp bebekle kızımı doğurdum şimdi senin gibi kendiliğinden tekrar hamile kalmayı hayırlısıyla ben de istiyorum. Ama her şey Alllah' ın takdiri. Rabbim inşallah tekrar tedavilerle sınamaz bizi, senin de gönlüne göre olsun canım inşallah.:40:
kaç zamandır seni merak ediyorduk ama sen girip bize iyiyim deme zahmetinde bile bulunmamışsın..çok üzüldüm gerçekten hatres..topice gelip bir slm bile yazsan yeterdi...niye böyle davrandığını anlayamadım açıkçası...madem burdan yazıyorsun bende buraya yazayımda yazdığımı gör bari...yine de herşeye rağmen iyi olmana sevindim..sağlığından endişe etmiştik...:nazar::31:

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

canım merhaba persembe ılk testım 31.8 bugun ıkıcı kan testım 56.6 cıktı ama doktorum bu degerı az buldu cok korkuyorum hamıle olmamakdan

canım hiç korkma benimde ilk testim böyleydi hatta daha düşükdü 3 kez tekrarladılar benimkini hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah :))

canım hiç korkma benimde ilk testim böyleydi hatta daha düşükdü 3 kez tekrarladılar benimkini hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah :))

ınsallah canım korkuyorum doktorum oyle dıyınce ne yapıyım az buldum yukselmesını dıyınce agladım bende salı gunu kontrol var ultrasonda ne zaman bellı olur ne kadarlıkken veya hamıle olup olmadıgım ne zaman netlıge kavusacak bılmıyorum hep endıselıyım

Hiç endişelenme sonuça göre hamilesin zaten ama tabiy ki test yapacaklar çünkü dış gebelikmi değilmi diye bakıyorlar sonuçun iyi çıkmış ultrason da ilk önce kese görücekler birde kalp sesini duyuyorsun ilk girdiğin de daha iler ki haftalarda bebeğini görüceksin :))

Hiç endişelenme sonuça göre hamilesin zaten ama tabiy ki test yapacaklar çünkü dış gebelikmi değilmi diye bakıyorlar sonuçun iyi çıkmış ultrason da ilk önce kese görücekler birde kalp sesini duyuyorsun ilk girdiğin de daha iler ki haftalarda bebeğini görüceksin :))

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı
senın testlerının sonucu nasıldı

Son düzenleme:
canım benim tam net hatırlamıyorum ama seninkinden biraz fazlaydı diye hatırlıyorum 108 degil de 140 civarındaydı. bende aynı yollardan geçtim sakin olmaya çalış bebeğini de kendini de strese sokma doktorun böyle konuşması normal aynı şeyleri banda söylemişti istersen başka bir doktora daha göster canım ben öyle yapmıştım siğortanın doktoruna göstermiştim sende öyle yapabilirsin hem korkularının da yersiz olduğunu görürsün birde annemden öğrendiğim bir yöntem var ne kadar dogru bilmiyorum ama yaptım ve hamileydim
( Sırt üstü yat başına bir yastık koy karnını aç nefesini tut ve karnına bak seyirme görüçeksin ama heyecanlanma sakinken bak oldumu dikkatle ) ben denemiştim annem karnın ilk aylarda seyirir demişti hakikaten oldu da bütün hamileliğim boyunca hep baktım arasıra :)

canım benim tam net hatırlamıyorum ama seninkinden biraz fazlaydı diye hatırlıyorum 108 degil de 140 civarındaydı. bende aynı yollardan geçtim sakin olmaya çalış bebeğini de kendini de strese sokma doktorun böyle konuşması normal aynı şeyleri banda söylemişti istersen başka bir doktora daha göster canım ben öyle yapmıştım siğortanın doktoruna göstermiştim sende öyle yapabilirsin hem korkularının da yersiz olduğunu görürsün birde annemden öğrendiğim bir yöntem var ne kadar dogru bilmiyorum ama yaptım ve hamileydim
( Sırt üstü yat başına bir yastık koy karnını aç nefesini tut ve karnına bak seyirme görüçeksin ama heyecanlanma sakinken bak oldumu dikkatle ) ben denemiştim annem karnın ilk aylarda seyirir demişti hakikaten oldu da bütün hamileliğim boyunca hep baktım arasıra :)

ne bılıyım canım doktorda olumlu bır sey soylemeyınce korktum bende deger de yavas ılerledı heyecanlandım acıkcası yarın bır test daha yaptırıcam bakalım o ne sonuc verecek bana moral verdıgın ıcın sana sonsuz tesekkur ederım sagol

Canım bende 2. Tüp bebek denememdn 1 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden:) 10 yılda 3 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi yaptık. Hatta 2.si geçtiğimiz haziran ayındaydı eylülde 3. Tedavime başlayacaktım ki gecen hafta hamile olduğumu öğrendim:)) yani oluyor merak etme Allwhım olmdesin yeter ki inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende :)

Canım inşallah allahdan dileğim bu oğlumu kaybedeli bugün kırk gün oldu ve bugün genetik testimin sonuçunu ögrenicem. Bebeğimi neden kaybetitğimi sorunum umarım tedavisi olan bir rahatsızlıktır.Rabbim bütün arayanlara evlat nasip etsin hayırlı ve saglıklı ...

ne bılıyım canım doktorda olumlu bır sey soylemeyınce korktum bende deger de yavas ılerledı heyecanlandım acıkcası yarın bır test daha yaptırıcam bakalım o ne sonuc verecek bana moral verdıgın ıcın sana sonsuz tesekkur ederım sagol

canım sonuçların nasıl geldi merak ettim seni ?

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

B:49::49:ak ben sana ne demiştim:) gördün mü hamilesin allahım inşallah kucağına almayı da nasip eder kalp atışlarını da duyacaksın 2 ay içinde şeklini bile seçeceksin canım benim senin adına çok mutlu oldum bende rahmetli oğlumda bunların hepsini yaşadım yere göğe sığamamıştım sevinç den:))http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

nurcan nerdesin :) bebeğin kalp atışını duydunuzmu canım ya merak ettim seni

Kızlar Kırkım çıkmadan regli görmüştüm şimdiyse günüm geçti 10 gün hala regli olmadım bir kez kaçağımız olmuştu acaba hamile kalmış mıyımdır.Kendimi hamile gibi hissetmiyorum sadece bugün sol kasığımda ağrı vardı o kadar...??:18::18::18:

Hanımlar sezeryanla doğum yapalı 5 ay oldu ve ben artık normal yolla hamile kalmaya çalışıcam bende PCO var. Bakalım kan sulandırıcı, şeker hapı ve folik asit kullanıyorum oçak da hamile kalmayı deneyecek olan var mı? benim durumumda olan arkadaşlar herkes bir şeyler paylaşsın belki bizimde yüzümüz güler :)birde kuran dersi alıyorum çok şükür Kurana geçtim hocama durumumu izah ettim benim için bir kaç dua yazacak sizinle de paylaşmak isterim yarın alıcam inşallah ..

merhaba, ben tüp sonrası normal yolla hamile kaldım ama düşük oldu. Hissediyorum kısa süre sonra tekrar olacak, içinizi rahat tuttun lütfeenn :)

bende iki asi iki tup sonrasi hepsi negatifdi hamile yim kuzum dort aylik oldu.yarin cinsiyetini ogrenicez insallah cok heyecanilyim.alti yillik evliyim ve inci tanemiz rabbimin mucizesi melegimi kucagima almayi buyutmeyi nasip etsin.allahim olmayanlara da versin tez vakitte. Amin

Back