- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
- 118
Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim eşimde spermde kümeleşme ve hareketsizlik nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. 3 sefer yumurta takibi, 5 sefer aşılama ve 7 sefer tüp bebek denedik bunlardan sadece tüp bebek denemelerimizden birinde hamile kaldım ve 25 günlük düşük yaptım. Diğerleri tutmadı. En son tüp bebek denememi 3.5 yıl önce yaptım. 1.5 sene önce rahim ağzında yapışıklık olmuş laparoskopi oldum. Tedavilerde kullandığım hormonlu iğnelerden dolayı 6 ay önce gögsümde kist oluştuğunu öğrendim ve tedavileri bıraktım rabbim normal yoldan nasip ettiyse olur olmazsa kısmetimiz bu dedim herşeyi bıraktım 1.5 senedir. Ve kurban bayramından önce günüm geçti problem var diye doktora gitti ve mucize gerçekleşti doktor hayırlı olsun bayram sürprizi sonuç pozitif hamilesin dedi o anda şoka girdim.ve şu anda 1 aylık hamileyim. Lütfen hiçbiriniz umudunuzu yitirmeyin herşeyin zamanı varmış. Rabbim zamanı gelince nasip etti bize darısı sizlere inşalllllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Rabbim gönlünüzün muradını versin............
Allahim sana sukurler olsun cok sevindim canim okadar umut okadar bekleyisin sonunda Rabbim yuzunu guldurmus.ins saglikla kucagina almayida nasip eder.aynen dedigin gibi bizde 1,5 senedir bekliyoruz esimin degerleri normalin ustunde bile bende pko var bu ay klomenle ovi. Kullandik ama tutmadi yumurtamda oldu catladida dun test negatif yine.Rabbim artik banada ol desin ins.((