- 3 Eylül 2024
- 145
- 42
- 29
-
- Konu Sahibi Aysenur38ao
Bende 6. Ayimdayim bakalım ne zaman tutar bu ay regl belirtim dâhi yok iki günüm kaldı. Bu aydan az çok umutluyum bakalım bilemiyorum. Skma canını bir yıl normal deniliyor hatta ylbir buçuk yıl bile diyo
Şimdi ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Hamile değilim maalesef.Bazen belirti de olmayabiliyormuş inşallah hamilesindir
Öyle mi oluyor ovulasyonda silik çıkınca bilmiyordumŞimdi ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Hamile değilim maalesef.
Evet her ikisi de köyü çıkması gerekiyor.Öyle mi oluyor ovulasyonda silik çıkınca bilmiyordum
Hayırlısı olsun kuzum diğer ay inşallahEvet her ikisi de köyü çıkması gerekiyor.
36 yaşındayım. Her ay umudum kırılıyor. Adetim gecikince hamileyim diyemiyorum. Üzgünüm. Hiçbir belirtim yok zaten. Ağrım sancım da yok.Hayırlısı olsun kuzum diğer ay inşallahyaşın kaç
Benimde yarın adet günüm benim de hiç bişi yok . Her ay gecikirim bı hevesle beklerim ama sonu hüsran . Yani rabbime sığınıyorum zorlaştırıyorsa guzellestiyordur eminim . İnşallah en kısa zaman da kucagimiz dolar36 yaşındayım. Her ay umudum kırılıyor. Adetim gecikince hamileyim diyemiyorum. Üzgünüm. Hiçbir belirtim yok zaten. Ağrım sancım da yok.
Amiin inşallah. Tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım. Değerim normale döndü diye. Adetim ondan gecikmistir diyorum.Benimde yarın adet günüm benim de hiç bişi yok . Her ay gecikirim bı hevesle beklerim ama sonu hüsran . Yani rabbime sığınıyorum zorlaştırıyorsa guzellestiyordur eminim . İnşallah en kısa zaman da kucagimiz dolar
Olabilir canım . Diğer ay inşallahAmiin inşallah. Tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım. Değerim normale döndü diye. Adetim ondan gecikmistir diyorum.
İnşallah aminBende bu ay hiç umutlu değilim kimyasal gebelik geçirdim 2 3 ay önce . İnşallah en kısa zaman da anne oluruz
Bende yaptim böyle çıktı yarın regl günüm. Şimdi gebelik yok mu oluyorŞimdi ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Hamile değilim maalesef.
Dediklerine göre yok oluyor. Ama HCG testi yapılmadan emin olunamaz.Bende yaptim böyle çıktı yarın regl günüm. Şimdi gebelik yok mu oluyor
Onuda yarın gecikirsem yapicam normalden koyu ama bu ovulasyon testi. Ben regl sonrasi başladığımda böyle silik olmuyodu belli belirsiz oluyodu. Bide benim hiç regl belirtim de yok bu ay şaka gibiDediklerine göre yok oluyor. Ama HCG testi yapılmadan emin olunamaz.
Benim de hiç belirtim yok ki. Adet öncesi sivilcem çıkardı. Kasık ağrım olurdu. Göğüslerim ağrırdi. Şu an hiçbir şey yok. Akıntım da yok.Onuda yarın gecikirsem yapicam normalden koyu ama bu ovulasyon testi. Ben regl sonrasi başladığımda böyle silik olmuyodu belli belirsiz oluyodu. Bide benim hiç regl belirtim de yok bu ay şaka gibi
Benimde öyle sadece üç gün öncesine kadar sol alt karnimda tek taraflı ağrı baskı gibi bişey oldu baya yatirmadi falan şuan yok öyle bişey. Ama bı dolgunluk var orda psikolojik hissetmiyosamBenim de hiç belirtim yok ki. Adet öncesi sivilcem çıkardı. Kasık ağrım olurdu. Göğüslerim ağrırdi. Şu an hiçbir şey yok. Akıntım da yok.
Bacaklarım çok ağrıyor iki gündür. Böyle romatizmal ağrı gibi. Onun dışında bir şey yok.Benimde öyle sadece üç gün öncesine kadar sol alt karnimda tek taraflı ağrı baskı gibi bişey oldu baya yatirmadi falan şuan yok öyle bişey. Ama bı dolgunluk var orda psikolojik hissetmiyosam
Senin regline kaç gün vardiBacaklarım çok ağrıyor iki gündür. Böyle romatizmal ağrı gibi. Onun dışında bir şey yok.
Benim regl geçti. En son 31 temmuz da regl oldum. 30 Ağustos da olmam lazımdı.Senin regline kaç gün vardi
Düzenli mi olursun reglini.. benim reglim hiç şaşmaz . Eğer ki şaşmazsa kan ver derim yarın 6.gunun olacak gecikmenin seninBenim regl geçti. En son 31 temmuz da regl oldum. 30 Ağustos da olmam lazımdı.