-
- Konu Sahibi mimino6788
Devam et, kadına şatafatlı bir şey daha havalı olur ama, erkek genelde düz şalla işi çözer. Hiçte sorun olmaz, maksat kalbinden ve emeğinden çıkmış olması. Daha ne olsun...Aslında baya ördüm neredeyse bir yün bitecek :/
Bu renk değil tabi :))..Kızlar model bu
Değil mii bencede akıllı yün alayım dedim ama diğer aya kadar zor yetişcekDevam et, kadına şatafatlı bir şey daha havalı olur ama, erkek genelde düz şalla işi çözer. Hiçte sorun olmaz, maksat kalbinden ve emeğinden çıkmış olması. Daha ne olsun...
Umarımmm :)) çok sağolunEşime ilk ordugum atkı yer yer daralip genisliyordu :) bi 5 tane de delik vardi:) eşi benzeri yoktu o derece.. önemli olan emek vermek.. keyifle orun verin..
Hahah iyimiş ya :))))Lisedeki sevgilime atkı alacaktım satış yapan bayan bak şunlar var kızlar çok alıyor demişti baktım elde örülmüş gibi yamuk yumuk, dedim e çok yamuk bunlar? Özelliği o işte kendileri örmüş gibi hediye ediyorlar demişti
Düz siyah örüyorum canım resim attım bakharoşa ters örgü değil mi?
bence ters ör o daha spor oluyor sanırım.
grili siyahlı bi ip alırsan o da desenli olur dedikleri gibi.
ama bana kalırsa hiç örme, direkt git al, uğraştığına değmez. nası olsa kaybedicek.
Tamam canım eski model falan değil esas şimdi böyle daha moda benceAklıma takıldı hrosa orceksin değil mi düz örgü degil
Hahah:)) teşekkürler umarım :))Ben bir atkı ör(ebil)sem, duvara çerçeveletip asarım sanat eserim diye.
Çok da hoş bir jest bence, iyi ya da kötü el emeğiniz sonuçta.
İnşallah hakettiği değeri görür.
Erkek sonuçta bide süslü püslü olmak zorunda değil umarım sevgiller gününe yetişir 1 yün bitmek üzereTamam canım eski model falan değil esas şimdi böyle daha moda bence
Ve bugün daha ilk günümTamam canım eski model falan değil esas şimdi böyle daha moda bence
Düz daha iyi bence erkekler böyle seylere takilmazki :) önemli olan senin emeğin ama iki renk ör bence düz model ama iki renklikızlar merhaba herhangi bir dert değil fikir almak istedim. Geçen sene sözlendiğimizde nişanlıma boyunluk örmüştüm tabi 1 2 ay da anca bitti pek beceremiyorum örgü işini şimdi kalktım bi hevesle atkı yapayım dedim ama annem defalarca söktü çünkü 3 ters 3 düz yapamıyorum dikkatım dağılıyor bir şekilde yanlış yapıyorum annem de en sonunda al dümdüz ör dedi bu sefer de çok düz bence hediye al dedi. Yazılışı doğruysa haroşa örgü yani dümdüz örüyorum internette atkıyı arattırdım ama yoktu bile o derece eski model annemde güldü dalga geçti iyice moralim bozuldu...(( ama elimden gelen bu.. nişanlıma da yapıcam demiştim pek beceremiyorum dedim oda nasıl istersen öyle yap ben takarım dedi ama sizce çok kötü eski mi durur ?
Bencedee:)Haraşo onun adı
Ben de ilk atkımı öyle örmüştüm, ama kendime.
Ör gitsin, mecbur takacak.
Canım tek başladım ya baya da ördüm düz takcak mecbur:)) oda öyle dedi..Düz daha iyi bence erkekler böyle seylere takilmazki :) önemli olan senin emeğin ama iki renk ör bence düz model ama iki renkli
Ben yapamam öyleÖrmek zorunda mısın ki? Yapamadım dersin en kötü. Arkadaşım da böyle çok zorlamıştı baktı olmuyor 30 TL ye el örmesi Bi atkı almıştı ben ördüm diye vermişti çocuğa