Örgü Kızlaarrr fikirr

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Eşime ilk ordugum atkı yer yer daralip genisliyordu :) bi 5 tane de delik vardi:) eşi benzeri yoktu o derece.. önemli olan emek vermek.. keyifle orun verin..

Devam et, kadına şatafatlı bir şey daha havalı olur ama, erkek genelde düz şalla işi çözer. Hiçte sorun olmaz, maksat kalbinden ve emeğinden çıkmış olması. Daha ne olsun...
Değil mii bencede akıllı yün alayım dedim ama diğer aya kadar zor yetişcek

Reactions: Yeu
Lisedeki sevgilime atkı alacaktım satış yapan bayan bak şunlar var kızlar çok alıyor demişti baktım elde örülmüş gibi yamuk yumuk, dedim e çok yamuk bunlar? Özelliği o işte kendileri örmüş gibi hediye ediyorlar demişti

Ben bir atkı ör(ebil)sem, duvara çerçeveletip asarım sanat eserim diye.
Çok da hoş bir jest bence, iyi ya da kötü el emeğiniz sonuçta.
İnşallah hakettiği değeri görür.

Düz daha iyi bence erkekler böyle seylere takilmazki :) önemli olan senin emeğin ama iki renk ör bence düz model ama iki renkli

Örmek zorunda mısın ki? Yapamadım dersin en kötü. Arkadaşım da böyle çok zorlamıştı baktı olmuyor 30 TL ye el örmesi Bi atkı almıştı ben ördüm diye vermişti çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…