Örgü Kızlaarrr fikirr

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mimino6788

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
43
13
kızlar merhaba herhangi bir dert değil fikir almak istedim. Geçen sene sözlendiğimizde nişanlıma boyunluk örmüştüm tabi 1 2 ay da anca bitti pek beceremiyorum örgü işini şimdi kalktım bi hevesle atkı yapayım dedim ama annem defalarca söktü çünkü 3 ters 3 düz yapamıyorum dikkatım dağılıyor bir şekilde yanlış yapıyorum annem de en sonunda al dümdüz ör dedi bu sefer de çok düz bence hediye al dedi. Yazılışı doğruysa haroşa örgü yani dümdüz örüyorum internette atkıyı arattırdım ama yoktu bile o derece eski model annemde güldü dalga geçti iyice moralim bozuldu...(( ama elimden gelen bu.. nişanlıma da yapıcam demiştim pek beceremiyorum dedim oda nasıl istersen öyle yap ben takarım dedi ama sizce çok kötü eski mi durur ?

Nişanlın ne örersen ör takar bence.
Bende ilk atkı ördüğümde yamuk yumuk yaptım hep ve erkek arkadaşım taktı onu... daha sonra bir kaç tane daha yaptım el alışıyor yine örersin istersen

haroşa ters örgü değil mi?

bence ters ör o daha spor oluyor sanırım.

grili siyahlı bi ip alırsan o da desenli olur dedikleri gibi.

ama bana kalırsa hiç örme, direkt git al, uğraştığına değmez. nası olsa kaybedicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…