- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
Oldurmek istemiyorsaniz tanidik kedi sahibi varsa,kumundan alip koselere koyabilirsiniz. Kedinin kokusunu alan fare gider.
Fare zehiri kullanın.
Yapışkan veya kapanlarla yakalanıyorlar öldüren bir yöntem değil. Hadi kapanı git sokakta aç da yapışkana bulanıyorlar çok eziyet hayvana birde onu öldürmen gerekiyor sonra ayıramıyorsun yapışkandan.
Ay geçmiş olsun kuzenim de evinde görmüş o kadar tiksindi ki, yem gibi olan ilaçlardan koydu her yere. Tüm evi çamaşır sularıyla sildi, 2 aydır gozukmedi ama o hala siliyor psikolojisi bozuldu yazıkbodrum kattan dairelere ulaşıyomus, tüm delikleri boşlukları kapattirdilar. Siz de bir kontrol ettirin iğrenç ve hastalık taşıyan bi yaratık o ya! Esyalarinizi da kemirir. Evi ilaclatmak en güzeli. Allah yardımcınız olsun
Sokakta insana yaklaşan bir kedi varsa azıcık eve alın. Biraz mama su verin gerisini zaten o halleder. Kokusunu alır ve mutlaka yakalar
Kendi bulun 5 dakikada halletmesi garanti :)
Tesekkur ederim kizlarKESİN çözüm bir yapıştırıcı al fareler nalburda satılıyor 3 tane findigi elini sürmeden tavada iyice kavur elini sürmeden kartonun ortasına köy etrafına yapıştırdı dök 1 saate yakalanır ben öyle yaptim
Odanin heryerine baktim dolap arkalarina falan ama yok. arayip bulmak da zor olacak.
Mustakil evdeyiz camlar kapilar acik durur bizde heralde ordan geldi.
En iyisi zehir koymak
Kuduz mikrobu tasiyormus fareler Allah korusun