- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam ciddiye almadi malesefArayıp bulmaniz lazim disari cikarmak icin. Bunu da korkmayan biri yapar anca. Anneniz babaniz kimse yok mu evde?
Ayy napiyim soktayim buraya yaziyim dedim kusura bakmaBuna da konu açtığınıza inanamıyorum Yapıştırıcılı olan ilaçlardan , fare zehirlerinden ve kapanlarından faydalanabilirsiniz
Not; Neye konu açıp açmayacağınıza elbette ben karar vermiyorum ama bu da boş yani
Bilgim yok entry-nick uyumuna geldim.Selam kk hatunlari
Gece kizkardesim ders calisirken minik siyah bir farenin bizim odadan ciktigini gormus
Daha once mutfakta da gordum diyor
cok tiksiniyorum ne yapicaz kizlar ?
nasil kovariz minik fareyi ?
lutfen bilgisi olan yazabilir mi![]()
Hahaha keske bende oyle diyebilseydim :)ayy ablası elleme minnak minnak takılsın
demek isterdim ama fareden çok huylanıyorum
ama ne olur şu yapışkanlı öldüren şeylerden almayın fareler çok acı çekiyor onunla
Hahaha keske bende oyle diyebilseydim :)
Bende cok huylaniyorum Kizkardesim adini mahmut koymus bile
Resmen evde ciddiye alan yok ne hayvansevermis bizimkiler de yaa![]()
Konuyu açarken ben de farkettimBilgim yok entry-nick uyumuna geldim.
Cigligimi da attim merak etmedüşünemiyorum kendimi sizin yerinizde.
evi ilaçlatırım ne bilim çığlık atarım buraya yazmaktansa.
Ay geçmiş olsun kuzenim de evinde görmüş o kadar tiksindi ki, yem gibi olan ilaçlardan koydu her yere. Tüm evi çamaşır sularıyla sildi, 2 aydır gozukmedi ama o hala siliyor psikolojisi bozuldu yazıkSelam kk hatunlari
Gece kizkardesim ders calisirken minik siyah bir farenin bizim odadan ciktigini gormus
Daha once mutfakta da gordum diyor
cok tiksiniyorum ne yapicaz kizlar ?
nasil kovariz minik fareyi ?
lutfen bilgisi olan yazabilir mi![]()