Kizlaarrr evde fare varrrr :((

mikimaus

Kalır dudaklarda şarkımız bizim
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
883
1.210
113
Selam kk hatunlari
Gece kizkardesim ders calisirken minik siyah bir farenin bizim odadan ciktigini gormus :(
Daha once mutfakta da gordum diyor:(
cok tiksiniyorum ne yapicaz kizlar ?
nasil kovariz minik fareyi ?
lutfen bilgisi olan yazabilir mi :(

ayy ablası elleme minnak minnak takılsın :KK53:

demek isterdim ama fareden çok huylanıyorum

ama ne olur şu yapışkanlı öldüren şeylerden almayın fareler çok acı çekiyor onunla

Buna da konu açtığınıza inanamıyorum Yapıştırıcılı olan ilaçlardan , fare zehirlerinden ve kapanlarından faydalanabilirsiniz
Not; Neye konu açıp açmayacağınıza elbette ben karar vermiyorum ama bu da boş yani
Ayy napiyim soktayim buraya yaziyim dedim kusura bakma :(
Belki kolay yoldan kurtulabilecegimiz bi oneri gelir

Selam kk hatunlari
Gece kizkardesim ders calisirken minik siyah bir farenin bizim odadan ciktigini gormus :KK43:
Daha once mutfakta da gordum diyor:KK43:
lutfen bilgisi olan yazabilir mi :KK43:
Bilgim yok entry-nick uyumuna geldim.

ayy ablası elleme minnak minnak takılsın :KK53:

demek isterdim ama fareden çok huylanıyorum

ama ne olur şu yapışkanlı öldüren şeylerden almayın fareler çok acı çekiyor onunla
Hahaha keske bende oyle diyebilseydim :)
Bende cok huylaniyorum Kizkardesim adini mahmut koymus bile :KK53:
Resmen evde ciddiye alan yok ne hayvansevermis bizimkiler de yaa:KK53:

düşünemiyorum kendimi sizin yerinizde.
evi ilaçlatırım ne bilim çığlık atarım buraya yazmaktansa.

Oldurmek istemiyorsaniz tanidik kedi sahibi varsa,kumundan alip koselere koyabilirsiniz. Kedinin kokusunu alan fare gider.

Fare zehiri kullanın.
Yapışkan veya kapanlarla yakalanıyorlar öldüren bir yöntem değil. Hadi kapanı git sokakta aç da yapışkana bulanıyorlar çok eziyet hayvana birde onu öldürmen gerekiyor sonra ayıramıyorsun yapışkandan.

Selam kk hatunlari
Gece kizkardesim ders calisirken minik siyah bir farenin bizim odadan ciktigini gormus :KK43:
Daha once mutfakta da gordum diyor:KK43:
lutfen bilgisi olan yazabilir mi :KK43:
Ay geçmiş olsun kuzenim de evinde görmüş o kadar tiksindi ki, yem gibi olan ilaçlardan koydu her yere. Tüm evi çamaşır sularıyla sildi, 2 aydır gozukmedi ama o hala siliyor psikolojisi bozuldu yazık :KK43: bodrum kattan dairelere ulaşıyomus, tüm delikleri boşlukları kapattirdilar. Siz de bir kontrol ettirin iğrenç ve hastalık taşıyan bi yaratık o ya! Esyalarinizi da kemirir. Evi ilaclatmak en güzeli. Allah yardımcınız olsun

Sokakta insana yaklaşan bir kedi varsa azıcık eve alın. Biraz mama su verin gerisini zaten o halleder. Kokusunu alır ve mutlaka yakalar

KESİN çözüm bir yapıştırıcı al fareler nalburda satılıyor 3 tane findigi elini sürmeden tavada iyice kavur elini sürmeden kartonun ortasına köy etrafına yapıştırdı dök 1 saate yakalanır ben öyle yaptim

Back
X