Kizlaarr hamilemiyim

anyone1ri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
138
40
13
26
Selam kızlar, Aralık ayı yumurtlama günlerini degerlendirdik reglimi bekliyodum. 3 günün kaldı. 2 gün önce yaptım hayalet cİzgi vardı, suan bu şekilde belirgin olmuş . Bu aydan umutluydum inşallah doğrudur. Bugün böyle koyu belirgin cikti prodoctor testinin adı güvendiğim bi test

Eklentiler

• 1000078645.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 87
Evet canım pozitif yumurtlamanın kaçıncı günüydü

Çatlamanın olduğu günü biliyor musun canım. Yani koyduktan sonraki silikleşme gününü silikleşme gününü

Hayırlı olsun gebelik var gibi görünüyor . Benim de 29'unda çatlama oldu. İşte belirtilerim var ama emin olamadım. Senin ne gibi belirtilerin vardı

Hayırlı olsun gebelik var gibi görünüyor . Benim de 29'unda çatlama oldu. İşte belirtilerim var ama emin olamadım. Senin ne gibi belirtilerin vardı
Ben sürekli lavaboya gittim. Aşırı çişim geliyordu. Birde regl oldum saniyodum, geçen ay 3 gün erken oldum bu ayda öyle erken olurum diye öyle bi his vardı geldi saniyodum reglim. Ama bisey yok bide karın ağrım vardi. Goguslerim sis zaten ama hassas değiller. Ayrıca pcosum ben yeni öğrendim onuda. Yunurtaliklarim pcosa yatkinmis.

Benimde çatlamanın 8.günü. rahmimde ve belimde ağrı var. Yüzümde kocaman bi sivilce çıktı. Birde ateşim yaklaşık 1 derece falan yükseldi normal zamana göre. Rahmim böyle çok gergin kasılıyor gibi. Hep negatifi gördüğümden testte yapmak istemiyorum

Beni sıcak basiyo uyurken geceleri. Belim ve karnım çok ağrıdi regl olacakmış gibi. Hatta oldum sanıp lavaboya gittim hep. İnşallah pozitif olur sizinde

Kızlar sizce çizgi var mı? Marka bir gebenin günlüğü. 2 dk içinde çıktı. Kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• IMG_0498.jpeg
    191,4 KB · Görüntüleme: 58
Pozitif görünüyor sizinde bu testin güvenirliği nedir o konuda bilgim yok yumurtlamadan 12 yada 14 gün sonra kan verin en garantisi hayırlısı olsun inşallah
Canım testi yaptıktan 5 dk sonra belirdi kurduktan sonra suya tuttum (kurumaysa suya tutanlar varmış nette aratınca gördüm) hâlâ pembe olarak duruyor acaba hassas bir test mi güvenilir mi hiç bilmiyorum

Canım testi yaptıktan 5 dk sonra belirdi kurduktan sonra suya tuttum (kurumaysa suya tutanlar varmış nette aratınca gördüm) hâlâ pembe olarak duruyor acaba hassas bir test mi güvenilir mi hiç bilmiyorum
Çok erken yapmışsın 8 gün geçmiş kuruma çizgisi karışık olay ya testin güvenirliğini bende bilmiyorum bi kaç gün daha bekle güvenilir marka ile tekrarla bence inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…