KIZLAARR ACİLL BAKIN....HSG :.(

Anladım canım. .
Özelde ki doktora Danış ne zaman çekileceğini
Kapalıydı bu gün pazar ya :(
Hamile olma ihtimalini göz önünde bulundurarak adetimi beklemeye karar verdim..
Bide hamileysem bebeği kaybetme riskini göze almamak en mantıklısı Can'ım.. 17 gün kaldı bat a napalım beklicez :KK51:

İnşaallah hamişimdir gerek kalmaz hiçbirine ....
Hem zaten hormon testleri için adetimi beklemem şarttı.. İki ay oldu hala testleri tamamlayamadım ondan acele ediyordum, bayram tatiline geldi geçen adetimde :(
Vardır bir hayır diyorum napalım..

Kapalıydı bu gün pazar ya :KK43:
Hamile olma ihtimalini göz önünde bulundurarak adetimi beklemeye karar verdim..
Bide hamileysem bebeği kaybetme riskini göze almamak en mantıklısı Can'ım.. 17 gün kaldı bat a napalım beklicez :KK51:

İnşaallah hamişimdir gerek kalmaz hiçbirine ....
Hem zaten hormon testleri için adetimi beklemem şarttı.. İki ay oldu hala testleri tamamlayamadım ondan acele ediyordum, bayram tatiline geldi geçen adetimde :KK43:
Vardır bir hayır diyorum napalım..

Anladım canım benim. .
İnşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin. .

Kızlar ya ben de bir soru sorayım
Spiral taktıracağım yarın özel bir şey yapmam lazım mı? İlişki vs olmamalı mı bu gece.?
Konu sahibi sorun Hakkı'nda bir Bilgim yok :( bunun için de konu açmaya üşendim

Merhaba az önce hsg çekildim.ve hemen deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle beni oldukca endiselendiren bir dueum oldu fakat arastirdiktan ve buradaki bircok kisinin deneyimlerinden yola cikarak echomar şişli den randevu aldim. Adet oldugunuz gunden itibaren 6-10. Gunler arasinda cekim yapiyorlar. Acı sıfır. 5 dk suren bir islem. Herkes oldukca ilgili alakali. Ucreti ise 500 tl. Anestezi ye hic gerek yok inanin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkese gecmis olsun.

Merhaba az önce hsg çekildim.ve hemen deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle beni oldukca endiselendiren bir dueum oldu fakat arastirdiktan ve buradaki bircok kisinin deneyimlerinden yola cikarak echomar şişli den randevu aldim. Adet oldugunuz gunden itibaren 6-10. Gunler arasinda cekim yapiyorlar. Acı sıfır. 5 dk suren bir islem. Herkes oldukca ilgili alakali. Ucreti ise 500 tl. Anestezi ye hic gerek yok inanin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkese gecmis olsun.
Can'ım adetten sonra ilişki oldu mu?
Normalde yasak diye biliyorum.. Geçen ay sırf bu yüzden çekilemedim :(

Back