- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Eses07 sen ne dersin bu işe?
Yanlış hatırlamıyorsam adetin bittiği gün çekilmişti bana . .
Canım doktorun ne zaman diyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eses07 sen ne dersin bu işe?
Doktorum çekmicek ki özelde çekilcemYanlış hatırlamıyorsam adetin bittiği gün çekilmişti bana . .
Canım doktorun ne zaman diyor ?
Cektirebiliosun canim dahada gec olmadan cektir yarin sen.en kotu zaten soylerler sana olup olmayacagini6 gün oluyo adetim biteli![]()
Doktorum çekmicek ki özelde çekilcem
Doktorum vakıf hastanesinde ücretsiz gidiyorum... İrtibat yok yani
Kapalıydı bu gün pazar yaAnladım canım. .
Özelde ki doktora Danış ne zaman çekileceğini
Kapalıydı bu gün pazar ya
Hamile olma ihtimalini göz önünde bulundurarak adetimi beklemeye karar verdim..
Bide hamileysem bebeği kaybetme riskini göze almamak en mantıklısı Can'ım.. 17 gün kaldı bat a napalım beklicez
İnşaallah hamişimdir gerek kalmaz hiçbirine ....
Hem zaten hormon testleri için adetimi beklemem şarttı.. İki ay oldu hala testleri tamamlayamadım ondan acele ediyordum, bayram tatiline geldi geçen adetimde
Vardır bir hayır diyorum napalım..
Özelden de yazanlar oldu bilimsel açıklamalar falan kafam karıştı çektirmedimbana ban yedirttin konu yuzunden bi de cekinmemissin aferin :) dedim ya sana test yapmadan cekmiyorlar diye
Can'ım adetten sonra ilişki oldu mu?Merhaba az önce hsg çekildim.ve hemen deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle beni oldukca endiselendiren bir dueum oldu fakat arastirdiktan ve buradaki bircok kisinin deneyimlerinden yola cikarak echomar şişli den randevu aldim. Adet oldugunuz gunden itibaren 6-10. Gunler arasinda cekim yapiyorlar. Acı sıfır. 5 dk suren bir islem. Herkes oldukca ilgili alakali. Ucreti ise 500 tl. Anestezi ye hic gerek yok inanin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkese gecmis olsun.
Tamam Can'ım.. Çok geçmiş olsun ..Olmadı.biz de ozellikle dikkat ettik buna.