- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Biliyorum 3gün cinsel perhiz gerektiriyor ama bittikten sonra 1 hafta içinde diye okudum yaAdet bitiminden 2-3 gün sonra çekilir, ilişkiye girmemiş olmak gerekir.
Bir hafta önce bir yakınım çektirdi, ordan biliyorum
E tamam işte aynı şeyi söylüyoruz kısmen..Biliyorum 3gün cinsel perhiz gerektiriyor ama bittikten sonra 1 hafta içinde diye okudum ya
Offf kafayı yicem ben...
Yarın adetimin 13. GünüE tamam işte aynı şeyi söylüyoruz kısmen..
Geç mi kaldınız, anlamadım ben
Tamam henüz geç değil.Yarın adetimin 13. Günü
Yani adet bitiminden sonraki 6. Gün...
Şu son Üç gün cinsel perhize dikkat ettim zaten ama geçtimi acaba günü ?
Nasıl yani adetin bitti ondan sonraki ikinci hafta mı çekildin?adetten sonraki 1 hafta icinde cekilmesinin nedeni hamilelik suphesinin olmmais olmasi ben adetimden 2 hafta sonra cektirdim o suphe olmadigi icin
İnşaallah öyledir ya ...Tamam henüz geç değil.
Hamilelik şüphesi yok ne de olsa..
Çektirin daha fazla gecikmeden
Adetten sonra ilişki oldu amabende hamilelik ihtimali yoktu drumda not yazdi zaten ayni gun icinde cekildim eger o suphe yoksa cekilebilirsiniz
Anladım Can'ımeger hamilleik varsa rahme sivi verildigi icin sonlanacaktir hamilelik bu riski goz onune alarak ilk 1 hafta cekilmesi oneriliyor
Ya Can'ım geçen ayım da böyle gittiCanim bence ilişki olduysa riske girme bir dahaki ay yaptırırsin hem belki böylesi hayirlidir bakarsın gerek kalmadan bu au hamile kalmis olursun gerci test falan yapmiyorlarmi hamilelik varmi yokmu diye tam bilmiyorum mevzulari ama
peki adet bitiminde ilişki yaşadınız mı?Hayır doğru zaman bende ozaman cekilmistim merak etmeyin birde çekilirken kendinizi kasmayin ozaman rahat gecirirsiniz geçmiş olsun
Bakilmiyormu peki hamilelik varmi yokmu diye ona göre yapılmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?