- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 23
- 30
- Konu Sahibi NuRrrrrrrr74
-
Elbette bunlar gebelik belirtisi olabilir. Ancak gebe olmak istediginiz icin vücudunuz sahte belirtiler de uretiyor olabilir.1 buçuk yıldır evliyim ve 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz yaptığım testlerin haddi hesabı yok heray kendimi hamile sanıyorum ☹ ama sanki bu ay daha farklı şeyler yaşıyorum adetime daha 10 gün var ama göğüslerim nerdeyse bi haftadır çok hassas baya şiştiler baş dönmem bikere oldu oda uykudan uyanmıştım çok kısa bi süre birden oldu geçen haftaydı sanırım 4 5 gün şeffaf akintim oldu az az ama yumurtlama dönemimde olabilir ona bağladım uykum zaten hep var onu belirti saymıyorumbide karnım çok ağrıyo geçen hafta adet olacakmış gibi kaşıklarım karnım ağrıdı ara ara karnıma ağrılar giriyo ama kabızlığım var oyuzdende olabilirmi belirtilerim bunlar benimle deneyimlerinizi paylaşabilirmişsiniz özetlicek olursak bunlar gebelik belirtileri olabilirmi
Kabızlık
Göğüslerde şişkinlik hassasiyet
Sık idrara çıkma
Karın ve kasik ağrısı
Evet haklısınız daha çok akıntılarımın bi kaç gün sürmesinden bide hassasiyetin erken başlamasından şüphelendim normalde adetime yakın ağrırdı göğüslerimElbette bunlar gebelik belirtisi olabilir. Ancak gebe olmak istediginiz icin vücudunuz sahte belirtiler de uretiyor olabilir.
Zaten adete 10 gün varmış daha döllenme olduysa bile yeni olmuştur döllenme olacak sonra yerleşme olacak hcg salgılanacak sonra belirtiler başlayacak daha nerden baksan belirtilerin oluşmasına 1 hafta var. İnşallah bu ay belirtilerin boşa çıkmaz da hamile olursun canımEvet haklısınız daha çok akıntılarımın bi kaç gün sürmesinden bide hassasiyetin erken başlamasından şüphelendim normalde adetime yakın ağrırdı göğüslerim
Ay inşallah ya dua et bana stresten gözüme uyku girmiyo test yapsam çıkmaz daha çok erken inşallah öyleyimdirZaten adete 10 gün varmış daha döllenme olduysa bile yeni olmuştur döllenme olacak sonra yerleşme olacak hcg salgılanacak sonra belirtiler başlayacak daha nerden baksan belirtilerin oluşmasına 1 hafta var. İnşallah bu ay belirtilerin boşa çıkmaz da hamile olursun canım
Ay bende bi buçuk senedir istiyorum her ay kendimde belirti arıyorum ama sana tavsiyem akışına bırak gitsin böyle düşünüp durma zaten vakti geldiğinde belirtileri bol bol yaşayacaksın testini ona göre yaparsın psikolojik olarak insan kendini hamile sanip negatif çıkınca hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz ve bu bizleri çok
Amin inşallah hepimizeÇok haklısın Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin canımdüşünemeye çalisacam gerçekten hep bi ümit çok yıpranıyorum
10 gun kala belirti vermesi erken gibi geliyor bana. Izledigim gebelik nasil oluşur videolarinda yerlesmenin hemen hemen adete 7 gun kala olduğu, bu tarz belirtilerin de 4 5 gun kala yaşandığı soyleniyordu. Tabii degisiklik gösterebilir. Ama çok büyük ümitlere sarilmamak gerek her ihtimale karşı.Evet haklısınız daha çok akıntılarımın bi kaç gün sürmesinden bide hassasiyetin erken başlamasından şüphelendim normalde adetime yakın ağrırdı göğüslerim
Gittim bi kaç kere rahim filmi çekilmem gerekiyodu bende bi korktum hiç yapmadım o takibi aslında yapmak lazımAmin inşallah hepimizedoktora falan gidiyo musun peki yumurta takibi falan filan yapılıyormuş pek bilmiyorum ama
Evet bende adet bitiminden hemen sonra hamile kalanları duymuştum yumurtlama döneminde degilde bitince hemen kalınıyomuş yani küçücük bir ihtimalde olsa umut dünyası işte10 gun kala belirti vermesi erken gibi geliyor bana. Izledigim gebelik nasil oluşur videolarinda yerlesmenin hemen hemen adete 7 gun kala olduğu, bu tarz belirtilerin de 4 5 gun kala yaşandığı soyleniyordu. Tabii degisiklik gösterebilir. Ama çok büyük ümitlere sarilmamak gerek her ihtimale karşı.
Onlarin yunurtlama donemi adet bitiminde olmus demek ki. Yumurtlama donemi degil bitince dediniz ya malesef oyle bir sey mumkun degil. Adet biter bitmez ovulasyona girmis vücutları. Ondan dolayi o zamanlarda hamile kalmislar. Tamamen ne zaman yunurtlama oldugu ile ilgili.Evet bende adet bitiminden hemen sonra hamile kalanları duymuştum yumurtlama döneminde degilde bitince hemen kalınıyomuş yani küçücük bir ihtimalde olsa umut dünyası işte
Haklısın inşallah benimde öyle olmuştur bekleyip göreceğimOnlarin yunurtlama donemi adet bitiminde olmus demek ki. Yumurtlama donemi degil bitince dediniz ya malesef oyle bir sey mumkun degil. Adet biter bitmez ovulasyona girmis vücutları. Ondan dolayi o zamanlarda hamile kalmislar. Tamamen ne zaman yunurtlama oldugu ile ilgili.
Sabirla bekle kendini huzursuz etme. Bebek bebek diye dolanma, onunla yatip onunla kalkma ve en onemlisi gecikmeden test yapma.Haklısın inşallah benimde öyle olmuştur bekleyip göreceğim
Sabirla bekle kendini huzursuz etme. Bebek bebek diye dolanma, onunla yatip onunla kalkma ve en onemlisi gecikmeden test yapma. yapmıyorum zaten okadar çok kafama takmıyorum
Sabirla bekle kendini huzursuz etme. Bebek bebek diye dolanma, onunla yatip onunla kalkma ve en onemlisi gecikmeden test yapma.
Rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok aslında ama biraz akışına bıraktım hayırlısı diyorumGittim bi kaç kere rahim filmi çekilmem gerekiyodu bende bi korktum hiç yapmadım o takibi aslında yapmak lazımsen gittinmi doktora
az once baska bir konuda bir cocuk annesi bir kadin buna benzer seyler soyledim diye "psikologsun galiba, psikolojiyle test ne alaka, nasil bagdastirabildin" dedi.Ay bende bi buçuk senedir istiyorum her ay kendimde belirti arıyorum ama sana tavsiyem akışına bırak gitsin böyle düşünüp durma zaten vakti geldiğinde belirtileri bol bol yaşayacaksın testini ona göre yaparsın psikolojik olarak insan kendini hamile sanip negatif çıkınca hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz ve bu bizleri çok yıpratıyor
Şaşırdım açıkçası tabikide alakası var ful psikoloji yüzünden değil tabiki ama kafa yapısı ve psikolojik olarakda kendimizi rahat hissetmemiz gerektiğine inanıyorum ben ki esimde bende doktora gittiğimizde sordukları ilk şey hayat yaşantınız nasıl diye sordular çünkü fiziksel olarak bir sıkıntı yok acaba psikolojik olarak mı sıkıyorsunuz kendinizi dediler tabi ben kendimi bildiğim için artık dikkat etmeye çalışıyorumaz once baska bir konuda bir cocuk annesi bir kadin buna benzer seyler soyledim diye "psikologsun galiba, psikolojiyle test ne alaka, nasil bagdastirabildin" dedi.
İyi maşallah bi sıkıntı yoksa olur Allahın izniyleRahim filmi çekildim bi sıkıntı yok aslında ama biraz akışına bıraktım hayırlısı diyorumçünkü kendimi biliyorum sık sık doktora gidince çok umutlanicam iyice stres edicem falan biraz zaman tanıdım kendime ama 2 sene de dolarsa gideceğim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?