Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında süt içerisinde ineklerin salgılamış olduğu hormonlar bulunuyor ama onların büyüme üzerindeki etkilerini blmiorum:S
bunu bana babannem dedi genetik olarak hep küçük göğüslüler ama onların sülalesinden sadece babannemin gögsleri dolgun bana sütü cok içtigimden oluyor dedi akannehir
acaba gercek oalbilir mi?a.s.
benimde aynı baba tarafımda hep küçük göğüslüler bende malesef aynıyım benim 80 ama dolgun olmasını istiyorum çörek otu yağı ile rezene çayını denicem bakalım inş. büyürlerCADIARZU
aa canım ne güzel 80 bende öyle istiyorum küç ebnde asırı sivilce yaptı ama rezene de sütte bence işe yarıyo yada psıkolojık olarak öyle hissediyorum
evet 80 ama dolgun durmuyo ben yuvarlak ve dik olmasını istiyorum:sinifsinif: bakalım deneyelim bi :1hug:
yok be güzelim ben süte bayılırım,o kadar süte bu göğüsler mi dersin görsen valla,sanmıyorum...
benımkının seklı öyle ama 80 degil .bence masaja agırlık ver iki elini yumruk yapıp gögüsleri ortada birleştiren bi masaj sekli var onu dene faydası oluyoropuyorumnanaktan
:)) diger yontemleri dene cnm vaalla hipnozla bile büyütüyolarmıs ınanmaktan geçiyor hersyşutarafagittiyok be güzelim ben süte bayılırım,o kadar süte bu göğüsler mi dersin görsen valla,sanmıyorum...
banada çok inandırıcı gelmedi...öle olsa ben taşıyamazdım herhalde gögüslerimi sırnaşık şey