Doğuma Hazırlık kızlaar ihya nasıl bi isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah bebeğinize sağlıklı kavuşmayı nasip etsin.........ÖYKÜ güzel bir isim....

benim de önerilerim var tabii ki...... öncelikli önerim GÜLRU.......anlamı gülyüzlü

diğerleri,,, BERRA......BERCE.... DİDE......IRAZ.......ILGIN......GÖKSU.....HAYAL.....NİL......

Son düzenleme:
Ben Gülru yu sevdim, kulağa hoş geliyor, birde Eylül, Defne, Evra ve Esila sevdiğim isimlerden :ecrin_bebek:
Rabbim hayırlı uzuun ömürler versin bebeğinize opuyorumnanaktan

hepinize cok tesekkür ederim kızlar dürüst cevaplarınız için en azından dışarıdan nasıl bir izlenim bırakıo onu görmüş oldum
bu arada erkek ismi öneren arkadaslar benim kızım olcak yaa kız ismi önerin barikaydirigubbakcemile3

ama bebem ne bilek ihya böle unisex bi isim gibi geldi bana :gitme:
kız ismi arıyosan saru böcüümün kızının adı "alya" çok hoş geliyor kulağa
onun dısında; zeynep, elif, hilal, eflal, şevval isimlerini çok severim ben

Canım yaa ben de beğenmedim. Anlamı çok güzel ama zor bir isim. Hem çocuk da zorlanır ilerde... Bir de bu isim kız ismi mi erkek ismi mi belli değil...

bencede kötü bir isimm canım
kızınızın size ömrü billah kızmasını istemiyorsanız hemen vazgeçin bu isimdenkaydirigubbakcemile3

benim önereceğim isimler de şöyle:
Nil... Nil nehri kadar uzun ömürlü coşkulu, hür,tertemiz bir ömür geçirmesi umuduylaa

ve ya; Duru.... Berrak bir ömrü sürdürmesi adına....

hayırlı olsun bu arada canımcım Şeniz
ama arkadaşlarımın önerdiği öyküde güzel bence. Sen hayat öykümüzün en güzel bölümüsün der gibi... :1rolleyes:

kızlar beliz nasıl,ben mesela kızıma gülin ismini koyacagım ama belizide öneriyorlar,bu arada ihyayı pek begenmedim acıkcası,amlamı güzel ama ne bileyim pek hos gelmedi genede

ay canım iyiki vazgeçmişsina bu "ihya" adından, valla dalga geçerlerdi minik kuzuyla gel seni ihya edeyim diye, :))))

bence deren ya da derin güzel isimler,

bizim babamız beğenmediği için biz cemre'ye karar verdik,

ama bu 2 isim benim çok hoşuma gidiyo

ay canım iyiki vazgeçmişsina bu "ihya" adından, valla dalga geçerlerdi minik kuzuyla gel seni ihya edeyim diye, :))))

bence deren ya da derin güzel isimler,

bizim babamız beğenmediği için biz cemre'ye karar verdik,

ama bu 2 isim benim çok hoşuma gidiyo

anam baq ben hiç öle düşünmemiştim :kedi:

saol cnm

ihya dalga geçilmeye çok müsait bir isim hiç hoş olmaz bebeginiz için diye düşünüyorum..

anlamı güzel ama isim olarak düşününce kulağa hoş gelmiyor
ben beğenmedim karar sizin tabiki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bencede anlamı cok güzel olsada bence çok ağır bende anlamı hoş güzel bir isim arıyorsanız ALLAHIN ARMAĞANI ( ECRİN ) ismini koymanızı tavsiye ederim

X