kızlaar :(( iftiraa

yorumlarınız için hepinize teşekkürler insan başkası tarafından eleştrilince olgunlaşır çoğu insan kendiyle ilgili konuya objektif kalamıyor demekki neymiş keskin sirke küpüne zarar bunu anladım ve tekrar anladımki hisslerim gerçekten kuvvetli

içimi rahatlatan tek msj sizin herkes çok keskin bakıyor ama yaşayınca anlaşılıyor ben sevgilimden duymam gerekeni duydum hisslerimde yanılmadım o kız tam bir şeytan

o zaman deyin ki "bundan sonra benzer şeyler yaşamak istemiyorum. facebook'ta ilişki durumunu aç, akrabalara kapatırsın görünümü". bundan sonra belki kafanız daha rahat eder. eğer bunu yine kabul etmezse bence erkek arkadaşınızın da niyeti bozuktur yani kusura bakmayın...

Kiza mesaj atarak kendini haksiz duruma dusurmussun..
Ama sevgilininde seni silmesi hemen gozden cikarmasi ilginc dogrusu..

Kıza mesaj atman çok gereksiz olmuş, ergen gibi neden her resmini beğeniyorsun demişsin demişsin, seninki daha büyük ergenlik oluyor o zaman. Sevgiline söyleseydin keşke, durumu hiç bir zaman ya o ya ben haddine getirmemek lazım...

Kız sizin sevgili oldugunuzu biliyor muydu ? Böyle bir durum varsa kıza değil sevgilinize söylemeniz gerekiyordu rahatsız oldugunuzu. Şimdi kızın aklına olmasa bile bir ilgi duyma mevzusu gelmiştir. Zaten iftiraya da hazırlamış kendini.Sevgilinizin onu savunması daha ayrı bir konu.şüphe uyandırıcı.Geçmiş olsun

Valla canım ben ancak 2009 daki fotoları begeneceksem sevgi gösterdigim birisi olur mesela abim ailemden birileri
banane elalemin 2009 daki fotolarından.
Bence kızın sevgilinize karsi duyguları kaparmış =))

oldukca basıtlık o mesajı atmanız
sevgilinizin sizi silip ötekini tutmasıda bir o kadar itici
bitmiş

sevgilime söyledm silmedi msj atmak zorunda kladım çünkü bi sevgilisi olduğunu bilmeliydi bided gidip söylemediğim şeyleri söylüyo

kıskanmak değil zoruma giden benim dediğimi yapmaması

İki kişinin sorunu üçüncüyle çözülmeye çalışılırsa böyle olur. Sevgilisi olduğunu belli etmesi gereken sevgilin, dediğini yaptıramıyorsan da kızın sorunu değil. O mu ben mi diyen birine de senin olmadığın kesin derim, bana yaptıramadığını başkası yoluyla yaptırmaya çalışan insandan hayır gelmez. Ben ilgim yok dediğim halde başka bir şey düşünüyorsa da bana güvenmiyordur. Sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum kafası azalarak bitsin bence.

Bundan sonraki arkadaş silme mevzularında da aynı şekilde davranmassınız umarım.

Son düzenleme:
Bence sen haksızsın ve asıl o benim sevgilim uzak dur gibisinden bir mesaj atarak ergen gibi davranan sen olmuşsun. Kız belki de sevgilinin bir sevgilisi olduğunu bile bilmiyordu. Ki bilse bile sen o mesajı atarak kendini küçük düşürmussun.

Keşke sevgiline söyleseymişsin ama zaten cocuk senin yerine onu tercih ederek seni gercekten de sevmediğini göstermis. Keşke demenin bir anlamı kalmamış.

Tamamen haksızsınız genel olarak bir kıskançlık durumuna girmişsiniz zaten herkes onu eklemiş de kitap sormuş da bir de bir kız beğenmiş de kendinizi küçük düşürmüşsünüz mesaj yazarak ergenler mi beğeniyor sadece yorumları paylaşımları ya da her yorumu durumu beğendiğimiz kişiyle aramızda bir şey mi var hayır yani erkek arkadaşınızı da rezil etmişsiniz sanki yazmıyor mı orada ilişkisi olduğu, sizinle fotoğrafları yok mu. Benim eşim hoca üniversitede bir sürü öğrencisi kayıtlı onda mezunlar yemeklerinden filan sorumlu kendisi ve her durumunu beğenen yorum yapanlar var ben de napıyım sen kim oluyorsun da eşimin herşeyini beğeniyorsun mu diyeyim asıl bu ergen davranışı. Eşimi de rezil etmiş olurdum sonra önce güvenmeyi bilin erkek arkadaşınız aleni aldatırsa zaten öğrenirdiniz ve erkek arkadaşınız o kızı seçtiği için filan değil böyle bir davranışı kabullenemeyeceği için, güvenmediğiniz, önce onunla konuşmadığınız, ve kendisini rezil ettiğiniz için ayrıldı sizden.

Madem facebookta her şeyi beğeniyor siz de o beğendiği resimlerin altına aşkımlı filan bişiler yazsaydınız hem o kıza ima olurdu hem de sevgiliniz bişi demezdi durduk yerde kızın sevgilinizin gözünde küçük düşmüşsünüz..

ben sunu hic anlamiyorum yani birinin swgilinin resimlerini beyenmesinden sanane diyecegim de cok mu kaba olur bilmiyorum? :) anladigim kadari ile cok kiskanc bi bayansin kendine guvenin mi yok? hayati sadece erkek arkadasdan basla bise olarak algilamazsan sorun olur bu ki olmusta bence sewgilin hakli herkeisn bir ozeli vardir saygi sart.. iyi gunler

son msjı okumadın galiba kız yolun yolcusu o gereken cevabı vermiş buradan böyle hepiniz anlayışlı değilmisiniz bitiyorum şu halinize başınıza gelse biliyorum nasıl olacağınızı biz inatlaştık sevgilimde gerekeni yaptı

İlişkinin muhattabı kız değil erkek arkadaşın, haliyle uyarman gerekende kız değildi, yok yani açık açık asılmış olsa sana hak verirdim. İftira atmışta sayılmıyor rahatsız etmişsin kızı. Erkek arkadaşına da pek diyecek birşey yok gerçekten seviyor olsa yaptığın şeye rağmen sildiği sen olmazdın. Tabi bu da ilk defa yapıyorsan geçerli, alışkanlık haline getirdiysen çocuk haklı silmekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…