- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
sinir işte ama düzgünce anltınca anladım yine bağırsaydı affetmezdim
insan sinirlenince fark edemiyo ama Allah aşkına niyeti belli değilmi
ben onu o beni affetti ikimizde hatalıydıkiyi affetmis valla yine ben olsam etmezdim diye düsünüyorum. Gerci isin icinde ask varsa imkansiz dedigin seyi bile yapiyosun.
içimi rahatlatan tek msj sizin herkes çok keskin bakıyor ama yaşayınca anlaşılıyor ben sevgilimden duymam gerekeni duydum hisslerimde yanılmadım o kız tam bir şeytan
sevgilime söyledm silmedi msj atmak zorunda kladım çünkü bi sevgilisi olduğunu bilmeliydi bided gidip söylemediğim şeyleri söylüyo
kıskanmak değil zoruma giden benim dediğimi yapmaması
şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
son msjı okumadın galiba kız yolun yolcusu o gereken cevabı vermiş buradan böyle hepiniz anlayışlı değilmisiniz bitiyorum şu halinize başınıza gelse biliyorum nasıl olacağınızı biz inatlaştık sevgilimde gerekeni yaptıBence sen haksızsın ve asıl o benim sevgilim uzak dur gibisinden bir mesaj atarak ergen gibi davranan sen olmuşsun. Kız belki de sevgilinin bir sevgilisi olduğunu bile bilmiyordu. Ki bilse bile sen o mesajı atarak kendini küçük düşürmussun.
Keşke sevgiline söyleseymişsin ama zaten cocuk senin yerine onu tercih ederek seni gercekten de sevmediğini göstermis. Keşke demenin bir anlamı kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?