- 27 Ağustos 2014
- 300
- 76
- 38
- 30
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
ama bi kızın herşeyi beğenmesi ne demek niyeti belli gidip söylemediğim şeyleri söylemesi ne demekSenin tavrına doğru diyemem ama sevgilinin seni silip o kızı savunması da çok şüphe çekici
iftira atıp herşeyi beğenmesine ne diyeceksinizKiza neden msj yaziyosunki sevgiline bu durumdan rahatsiz oldugunu soyleseydin ki rahatsiz olacak bi durumda yokta herneyse ya tuhaf
söyledim kitap için diyo böylemi kitap istenirHaklisin ama kiza msj atmasaydin keske sevgiline soyleseydin drumu o halletseydi
Bu durumu sen baslatmissin canim kusura bakma kizin kisiligi hakkinda bisey diyemem onu savunmuyorm ama bu durumu oncelikle sevgilinle paylasman gerekirdiiftira atıp herşeyi beğenmesine ne diyeceksiniz
hayr kız sevgilimin bütün fotoğraflarını beğendi o beğemezHaksız değilsin tabiki ne olursa olsun sen hatalı da olsan seni silmemeliydi. Eğer bu adam seni çok sevmiş olsa bir başkasının fotoğrafını beğenmezdi. Unutmayın kıskançlık her kadında vardır sadece şüphenin olduğu yerde abartıya kaçar siz de şüphe var kendinizi suçlamayın
inanırmısın benim bile görmediğim fotoğrafları beğenmiş taaa 2009 u yaaerkek arkadaşın da zor durumda kalmış.
sinirle öyle demiştir yakında alır gönlünüzü.
ama keşke sevgilinize söyleseydiniz rahatsızlığınızı.tabi kızın yaptığı da hiç hoş değil.
yememiş içmemiş bütün her şeyi beğenmiş.
paylaştım kitap için ekledi diyo sil dedim silmedi msj attım sevgilisi olduğunu bilsin diyeBu durumu sen baslatmissin canim kusura bakma kizin kisiligi hakkinda bisey diyemem onu savunmuyorm ama bu durumu oncelikle sevgilinle paylasman gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?