Kızlaar, iftardan sonra ki planlarınız nelerdir,neler yaparsınızz?

Pamukseker123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
94
66
Iftardan sonra genelimiz evde ya otururuz ya da kahve sohbetine komsumuz, dostumuz mu cagirilir. Ben son zamanlarda aşırı sıkilmaya başladım bu can sikintimi nasil geciririm bilemiyorum. Sizlerin plani nedir ,neler yapacaksiniz ya da iftardan sonra rutininiz var mi . Bu başlıkta hep birlikte konusursak yeni yeni uğraşlar bulabiliriz kendimize belki :KK76:

Ben ailemle muhabbet ediyorum.
Sonra balkona çıkıyoruz,
Ben kanaviçe işliyorum.
Yıllardır kanaviçe işlemekten usanmadım, usanmayacağım da galiba. :KK51: Kendime panolar hazırlıyorum, çerçevelere yerleştiriyorum işlediklerimi..

Ben ailemle muhabbet ediyorum.
Sonra balkona çıkıyoruz,
Ben kanaviçe işliyorum.
Yıllardır kanaviçe işlemekten usanmadım, usanmayacağım da galiba. :KK51: Kendime panolar hazırlıyorum, çerçevelere yerleştiriyorum işlediklerimi..
Kanaviçee,cok emek isteyen birsey sanırım kolaylik versin Allah :) e ev dolup taşmıştir internet üzerinden alış verisini-satmayi düşündün mu hiç ?

Benim rutin ayni .esim namaza gider tv izlerim bende evde ya cekirdek citlerim ya cayimi icerim. Gecen hafta arkadasa gittik .bu hafta yine yarin aksam arkadastayiz ama esime supriz dogum gunu yapicaz hebri yok unuttum sanio :) daha sonra ole iste gene ayni rutine donucez evde cekirdek cay esliginde dizi keyfi. Belki cay bahcesine cikariz bi aksam okadr yani

Kanaviçee,cok emek isteyen birsey sanırım kolaylik versin Allah :) e ev dolup taşmıştir internet üzerinden alış verisini-satmayi düşündün mu hiç ?

Allah razı olsun. :) Gerçekten sabır istiyor. Ama yaptığım şeyin güzel olduğunu görünce değiyor diye düşünüyorum. :KK51: Satmayı düşünmedim hiç. Bazı sitelerde görüyorum, sadece isim yazılı panoyu 70 liraya satıyorlar.:olamaz: Buna rağmen oradan başka sitelerden de alan olmuyor. Yani benim evim kanaviçe müzesi olacak yakında..:)

Benim rutin ayni .esim namaza gider tv izlerim bende evde ya cekirdek citlerim ya cayimi icerim. Gecen hafta arkadasa gittik .bu hafta yine yarin aksam arkadastayiz ama esime supriz dogum gunu yapicaz hebri yok unuttum sanio :) daha sonra ole iste gene ayni rutine donucez evde cekirdek cay esliginde dizi keyfi. Belki cay bahcesine cikariz bi aksam okadr yani
O umulmadık yapılan surprizler yok mu insanı yeniliyor valla :) Nice yaşlara beraberliklere inşallah :))

O umulmadık yapılan surprizler yok mu insanı yeniliyor valla :) Nice yaşlara beraberliklere inşallah :))
Amin insallah saolun :) aynen oyle o bana yapmadi ama ben ona yapicam gerci nietim evde kutlamkti ama dun kendi arkadasi aradi bizde kutluyalim bi programin yoksa diye kabul ettim .bugunde arkadasinin esiyle plani yaptik yarin aksam kutluycsz kismetse

Allah razı olsun. :) Gerçekten sabır istiyor. Ama yaptığım şeyin güzel olduğunu görünce değiyor diye düşünüyorum. :KK51: Satmayı düşünmedim hiç. Bazı sitelerde görüyorum, sadece isim yazılı panoyu 70 liraya satıyorlar.:olamaz: Buna rağmen oradan başka sitelerden de alan olmuyor. Yani benim evim kanaviçe müzesi olacak yakında..:)
Evet cidden pahalıya kakalıyor bazı siteler . O kadar işleme nerelere sığsınn kiyamazsinda satıp vermeye şimdi :-)

Amin insallah saolun :) aynen oyle o bana yapmadi ama ben ona yapicam gerci nietim evde kutlamkti ama dun kendi arkadasi aradi bizde kutluyalim bi programin yoksa diye kabul ettim .bugunde arkadasinin esiyle plani yaptik yarin aksam kutluycsz kismetse
O zaman nice senelereeee diyeyimm bende :KK9:Umarim güzel vakit gecirirsinizz şimdiden hoş sohbet iyi eglencelerr :nazar:

Sizinki kafa dengi mi degil mi???
Aynı dönemin cocuklariydikk aynı mahallenin kv.ayni dönemin zıpırları der hatta :KK70: kafa dengiyiz çok sukurde ben sıkılıyorum neden bilmiyorum yani oyun bile oynariz falan ama ben bi bakmissin kokoriko makyaj yapıyorum saatlerce bi bakıyorum banyo temizliginde bi süre hangi tatliyi yapsam of hiç bişey yapmicam etmicem ergen gibi triplerim tutuyor :/ :KK70:

X