Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim

Oyyy su negatifleri görmek bizi bitiriyor keşke herşey istediğimiz gibi olsa
Ahh keşke 7 aydır olmuyor her ay aynı şüphe aynı bekleyiş grip oluyorum korkudan ilaç alamıyorum ya varsa oluşuyosa engel olmasın diye gerçekten çok zor

Aynen artimed valla hic heveslenmedik inanki cok basimiza geldi
Days comfort için yalancı vermiyor vs dediler bende netten onu söyledim elimin altında bulunsun diye bide prodictor ama o çok pahalı ben dayanamayıp sürekli yaptığım için almıyorum onu

Bende böyleydi 6 gün önce yapmıştım adetim 3 gündür gecikiyor bugün kahverengi camurumsu leke geldi sabah akşam iğne ucu gibi kahverengi camurumsu pıhtı gibi geldi umudum kalmadi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-31-00-29-02-217_com.whatsapp.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 18
Bende böyleydi 6 gün önce yapmıştım adetim 3 gündür gecikiyor bugün kahverengi camurumsu leke geldi sabah akşam iğne ucu gibi kahverengi camurumsu pıhtı gibi geldi umudum kalmadi
Yerleşme kanaması olabilir mi

Bende
Ahh keşke 7 aydır olmuyor her ay aynı şüphe aynı bekleyiş grip oluyorum korkudan ilaç alamıyorum ya varsa oluşuyosa engel olmasın diye gerçekten çok zor
aynı ya belirti çok var bende ama yinede bugünden sonra umudum kalmadı göğüs ucu kaşıntısı ağrısı çekiyorum ayın 8 de adet ağrısı çektim adetim 28 de olmadım o zaman bel kaşık ağrısı çektim kaç gündür baş ağrısı var ama yinede yok artık umudum

Tuttum sonraki hali böyle olmuştu
Canım hafif gölge kalmış gibi markası nedir senin testin, bide bence erken gebelik yap bu kasetler daha yüksek beta algılıyorlar erken yap istersen birde, bende sabah after10da buna benzer çizgi gördüm bide aşırı halsizlik ve istifra vardı 2 saat önce gittim acile ama negatif maalesef o üzüntüyle girdim siteye burda birilerinin mutluluğunu görünce seviniyorum en azından

Belkide geç döllenme olabilir adetin geçti mi

Aynen golge gibi renkli degil ama gozle goruluyor bende o yuzden hic umutlanmadim

Bende az önce geldim acilden sabah silik çizgiyi görünce dayanamamıştım bide pcos var bende yumurtlamam düzensiz ondan 14 günde saymıyorum her hangi bi ilişkide olmuş olabilir diye gerçekten çok üzücü bi durum özellikle çevredekiler sürekli sorunca daha da dayanılmaz oluyor

Pcos bende de var ya ama çok düzenli oluyorum ilk defa adetim gecikti

Freely Di galiba şuan Bi çizgi kalmış gibi görünüyor ama bilemedim

O çevre baskısı bende de var tam takmiyacam diyorum herkes sorunca takmaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…