Kizlaar acil yardım

ekonomisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
17
0
Kızlar 22 yasindayimm. bi cocukla tanistm fakat cocuk 3 bucuk yillik ilişkisini 4 ay once bitirmis kiz aldatmis . soyle bi sorun war kız ve çocuk birlikte olmuşlar cocuk unuttugunu soluyorr kizi ve ayni okuldayiz amaa bnm icim hiic rahat deill sizce napmaliymmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 22 yasindayimm. bi cocukla tanistm fakat cocuk 3 bucuk yillik ilişkisini 4 ay once bitirmis kiz aldatmis . soyle bi sorun war kız ve çocuk birlikte olmuşlar cocuk unuttugunu soluyorr kizi ve ayni okuldayiz amaa bnm icim hiic rahat deill sizce napmaliymmm

Unuttum diyorsa unutmuştur, ayrıca birlikte olduklarını nereden öğrendiniz ve bu sizi niye ilgilendiriyor? Sizden önce olmuş olan bir şey ve unuttuğunu söylüyorsa unutmuştur.
Bir süre birlikte vakit geçirir denersiniz, eğer içinize sinmezse yolunuzu ayırırsınız telaşlanmaya gerek yok.

Birlikte oldgunu kendisi anlattii ya donersee karsi koyamazsa kiza

Gerçekten aldatıldıysa geri dönmez , korkma. Unuttuğunu söylüyorsa, inanacaksın. Eğer hareketlerinde sende güvensizlik yaratan bir şey olursa, sürekli eski sevgilisinden bahsetmek, sana ilgi göstermemek gibi o zaman gereğini düşünürsün. Şimdiden can sıkmaya gerek yok. :KK14:

Birlikte oldgunu kendisi anlattii ya donersee karsi koyamazsa kiza

bırlıkte olduklarını sana anlatıyorsa,hıcte unutmuş görünmüyor kucuk enıste..

ayrıca kız ne yapıyorkı,çocuk karsı koyamayıp ona döncek?

gösterip gösterip,vermıyor mu ne:)

Aldatma var ise geri dönmez ha kincidir intikam derdindedir o zaman dikkatli olmak en güzeli

Kizinda su an bi sewgilisi oldgnu soluyorr ama içinde hala bi nefret warrr we bnden anlayış gostermemi istiyorr zaman wermemi istiyor bnde kiza karşı bni kullanabilcegi ya da kızın yerini doldrmk için bnmle olabilcgni dusunuorum kafam cok karisik her sey war kafamin içinde

bırlıkte olduklarını sana anlatıyorsa,hıcte unutmuş görünmüyor kucuk enıste..

ayrıca kız ne yapıyorkı,çocuk karsı koyamayıp ona döncek?

gösterip gösterip,vermıyor mu ne:)

Gozum senin yorumunu aradi:KK53:
Bayiliyorum yorumlarina
Gosterip gosterip vermemek.cok guldum:KK1::KK1:

E sana unutamadım hala aklımda onu arzuluyorum demesini bekleme zaten.geçmişi her tartışmanizda gündeme getirmeyeceksen karşı tarafa bir şans verebilirsin...aksi halde bu durum ikiniz içinde k yıpratıcı olur...

Böyle şeyleri bilipte sineye çekmek kolay degildir herkes için...önce kendinden emin ol da ona göre devam edersin.

o kızı unutmak için senle olma ihtimali var ayrılık çok taze belliki kızı unutamamış çok koymuş olanlar o yuzden bağlanma derim

We ben anlatmadan once ciddi olabilcegimizi düşünmüştüm ama anlattiktan sonra icime kurt düştü nasil dawranmm gerektgini bilmiyorumm sonucunda üzülen bn olabilirim die dusunuorum

Daha her sey cok yeni...

Siz de geri donusu olmayan seyler yasamamis, guzel anilar biriktirmemissiniz henuz...

Madem iciniz rahat degil ve tanima evresindesiniz neden devam ediyorsunuz?

Dediginiz gibi kizi unutamamis ya da ondan intikam almak istiyor olabilir...

Oyle olmayabilir de...

Henuz her seyin basindayken bu riski almaya deger diyorsaniz kafanizdan soru isaretlerini silecek, suphe duymadan aranizdaki durumu iliskiye donustureceksiniz...

Kafanizda soru isaretleri varsa da daha yolun basindayken vazgececeksiniz...

Devam edip ona alisip emek verip vazgecmek zorunda kalmaktan iyidir...

Kizinda su an bi sewgilisi oldgnu soluyorr ama içinde hala bi nefret warrr we bnden anlayış gostermemi istiyorr zaman wermemi istiyor bnde kiza karşı bni kullanabilcegi ya da kızın yerini doldrmk için bnmle olabilcgni dusunuorum kafam cok karisik her sey war kafamin içinde

Bir adam yok anlayış göster, yok zaman ver diyorsa başının altında şöyle bir alt yazı geçtiğini düşünün. ben hissettiklerimin de yaptıklarımın da farkındayım lütfen sen de beni idare et.
Sonrası,
Bir deneyelim olmazsa zaten zamana ihtiyacım vardı olmuyor.
Yada bir iki işkilllensen ama hani bana anlayış göstercektiiiinnn...

Olmaması daha hayırlı gbi duruyor sanirim huzurum açısındn da mutlulygum acisindanda çünkü üzerinde dusunulcek konular cok fazla.üzülmek istemiorum :KK43:

1. Son sevgilisini ve onunla yaşadığı mahremi benimle paylaşan adama en ufak bir sans vermem. Bugun onu anlatan yarin beni de bir baskasina anlatır.
2.4 ay bir ilişkinin psikilojisini atlatmak icin çok kısa bir sure. Bu kadar kısa sürede bir iliskiye başlayan insan muhtemelen karşısındakini yara bandı niyetine kullanacaktır.

Olmasinida çok istiyorum ama bu yukun altina girememem gerektiğini düşünüyorumm bi yandan istiorum bi yandan istemiyorum off :'(

X