Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Ne bileyim ben genel olarak tarhana sevmem evde yapmam da. Bebiş için hazır bebek tarhanasi aldım organik bi ona yapıyorum. Sana hangisi kolay geliyorsa onu yap

Tarhana hafif olur. Mercimek çorbası daha doyurucu. Aslında canım şey çekti erişteli yeşil mercimek çorbası. Kaynanam sakallı çorba der. Her yörede değişik bir adı var
Bebeklere sevdirmek için çok güzel bı isim olmuş
İleride çocuğuma öyle icririm artik

Çok severim her yıl yapıyorum
Nasıl niye sevmezsin ya
Bizim orada tarhana yapılmaz. Bana ekşi ekşi bir acayip geliyor. Ekşi krema da sevmem mesela. Tulum peyniri falan da sevmem. Bana onları andırıyor. Sevene saygım sonsuz tabii. Küçüklükten yemeyince insan sevemiyor herhalde

Bizde iki türlü tarhana çorbası vardır. İkisini de yaparız.
1. si: kuru tarhana işte herkesin bildiği.
2.si: gendime ve biraz nohut haşlanır. Süzme yoğurt ile harmanlanır iyice. 1 yumurta 1 kaşık un ile devamlı karıştırılarak pişirilir. Üzerine de sos yapılıp dökülür. Bir nevi yoğurt çorbası yani .

He anladım. Tarhanayla hiç alakam yok. Yoğurt çorbasıni çok severim aslında. Naneli şöyle. Buğday, bulgur, pirinç fark etmez

He anladım. Tarhanayla hiç alakam yok. Yoğurt çorbasıni çok severim aslında. Naneli şöyle. Buğday, bulgur, pirinç fark etmez
Mercimek çorbam pişti. O pişerken de ütüye giriştim.
Yemeğimizi yediz çocuklarımla, mutfağı topluyorum şimdi. Biraz daha kızıma ders çalıştırıp, onları uyutursam benden iyisi yok.
Sonra ver elini yasak elma

Ellerine sağlık. Misafir gelecekmiş, bir de çorba yaptım hızlıca. Yalnız geç gelecekmiş. Sofrayı kurdum bekliyorum. Eşim bana demeden arkadaşını çağırmış bir miktar sinir oldum ama neyse hani yemekte makarna var bize göre yaptım. Yeter inşallah. Geçen konu açmışlardı ya onun gibi olmayayım ben de

Misafir kısmetiyle gelir canım. Allah o iyiliğini çıkarır karşına. Afiyet olsun.
Sen şu kvm ile kaynım haftanın bi kaç günü bize geliyorlar yemekte yiyorlar üstelik diyeni mi söylüyorsun

Misafir kısmetiyle gelir canım. Allah o iyiliğini çıkarır karşına. Afiyet olsun.
Sen şu kvm ile kaynım haftanın bi kaç günü bize geliyorlar yemekte yiyorlar üstelik diyeni mi söylüyorsun
Yok ya misafirliğe gittik. Aç kaldık diyen vardı ya misafire şikayetim yok canım. Şikayetim haberin önceden verilmemesine. Yemeği ona göre yapardım, malzemem de vardı. Allah'tan gündüz evi temizlemistim

Yok ya misafirliğe gittik. Aç kaldık diyen vardı ya misafire şikayetim yok canım. Şikayetim haberin önceden verilmemesine. Yemeği ona göre yapardım, malzemem de vardı. Allah'tan gündüz evi temizlemistim
Haaaa evet evet. Ben o konuya pek yorum getiremedim yaaa. Herkesin az çok kavramı farklıdır sonuçta bilemedim
Boşver salla menün güzeldi zaten. Daha ne olsun çok şükür. Evinde temizmiş. Eee senden iyisi yok işte

Emrivaki sevmiyorum bir de gecikti adam ya of. Acıktım şimdiye çayımı içiyordum

Emrivaki sevmiyorum bir de gecikti adam ya of. Acıktım şimdiye çayımı içiyordum
Ha siz yemediniz dahaaa
Evet bu konuda haklısın canım. Emrivaki konusunda da eşim yapmaz böyle muhakkak önceden haber verir. Başıma gelseydi de bende bi gerilirdim tabi anlık.

Ha siz yemediniz dahaaa
Evet bu konuda haklısın canım. Emrivaki konusunda da eşim yapmaz böyle muhakkak önceden haber verir. Başıma gelseydi de bende bi gerilirdim tabi anlık.
İşte yemeğe çağırmış. Yemeğe çağırdığımız misafirden önce yesek hoş olmaz normalde eşim haber verirdi niye öyle yaptıysa bir de acindiriyor kendini bekarken beni çok çağırıyordu diye. Sanki ben çağırma dedim.

Yazım garip olmuş “siz daha yemediniz “ dediğim. Ben aslında “misafir gelmedi mi demek daha bende geldi yediniz sandım ” demeye çalışmıştım
Eşin de bi anlık gaflete düşmüş neyse affet. Tabağa da çok koy ha. Sonra misafir fake kadın hesabıyla konu monu açar mazallah

Valla adam gelmeden yedik sonra çok gecikti, oğlan aciktooaammm diye aglamaya başlayınca eşim aman yiyelim dedi biz yedik masayı topladım asma geldi. Çok çok koydum yemeği eşimle sohbet ediyorlar ben de ufaklığı uyuttum. Çay da hazır.

Çocuk dayanamaz canım iyi yapmışsın. Afiyet şeker olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…