Kızlaaarrr 11. ve 16. sayfalara mutlaka göz atın yeniler eklendi

bordro ve lacivert tuniği beğendim ama bedeni nasıl olur bilemedim ben 40 bedenim olur mu acaba birde ikisinin fiyatı ne olur..

MERABA CANIM ;
İYİ SATIŞLAR
BUNU ÇOK BEĞENDİM TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜN SAYFAMA BAKABILIRMISIN.

BİRDEN DÜŞÜNMEZMEZSEN SON FİYAT NEDİR. AYIRABILECEGIM COK BI BUTCEM YOK MALESEF TAKAS YAPARSAK BENIM ICIN COK DAHA MAKBULE GECER. ÖPTÜM.

42-44 beden asimetrik bordo tunik yıkanmadı sıfırdan farksız fiyatı 35 tl harika bir kumaşı ve kesimi var

CANIM özelden de yazmıstın ama sımdı daha cok ınceleme fırsatım oldu. yakısırmı bana dıye korkuyorum ama ABİYE TULUMUn ölcuerını söylermısın lutfen ve onu da en son ne kadara bırakıyorsun. ve takas dusunurmusun ?

bordro ve lacivert tuniği beğendim ama bedeni nasıl olur bilemedim ben 40 bedenim olur mu acaba birde ikisinin fiyatı ne olur..

canım kusura bakma lütfen yeni gördüm mesajını sanırım bol olur sana bedenim 42 şu an bana oluyor tam oturmuyor vucüdüma

Canım özelden yazdım sana en kısa zamanda ölçülerini vericem

Eki Görüntüle 925711 Eki Görüntüle 925710 Eki Görüntüle 925709

seçil marka 42-44 beden şifonlu abiye tulum 170 tl ye alındı 40 a veriyorum sadece 1 defa giydim sıfırdan farksız

Tamam canim bunu beyendim ama esit olurmu sence takimla kap??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında görmeden karar vermek zor ve riskli ben sadece 1 defa giydim 110 tl ye aldım. kap ın durumu nasıl herhangi bir sorun varmı canım. karşılıklı güvenirsek herhangi birimiz memnun olmazsak anlaşmak için çözüm üretiriz olurmu sende bende mağdur olmayız

Bi sorunu yok canim alvinadan aldm bende aslinda bayada pahaliydi dar geldigi icin satmak istedm istersen salda gonderiyim canim 40 tlye almstm tam ortasnda muhru serif var hic kullanilmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım boy ve kilonu yazabilirmisin kap için soruyorum bana da dar olmasın bide kırmızı 3 lü takım satıldımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…