• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar gelinliğim nasıl

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
:kedi:

yorumlarınızı beklıyrm bu gelınlıgı aldım nasıl sızceopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay ben çok beğendimm... eteğindeki katlı iniş çok zariff.. Allahım güle güle giymeyi nasip eder inş cnm hayırlı olsun...

we hemen ekliorum inceciksin maşallah belin çok güzel durmuş gelinlikte.. opuyorumnanaktan

arka kısmıda bağlamalı gelıyo duvagımda uzun rahibe duvaklarından sımdılık elımdekı tek foto ıns en kısazamanda paylaşıcam sızınle tum detaylarızemuszemus

of of offf uzun duvakla hayal eedemiorum... çok güzel olur çokkkk alkisalkisalkis düğün nezaman inş?

1 aydan düşmüş gerçekten :)) yaparlar yaparlar merak etme , ama gelinliğin çok güzel duvağında biraz kusur olsada kapatamaz onun güzelliğini oyüzden hiç sıkma canını :kahve:

çok kibar çok zarif işallahh düğünün herşeyin çokk güzel olur bir ömür çokkk mutlu olur prensesler gbi yaşarsınnnnnn eşinle.. :)))

gelinlik çok hoşmuş...şimdiden mutluluklar.. bu arada ben saçlarına bayıldım... upuzun maşallah

inş bı sorun çıkmaz guzelce dıkerler ayy bu heycanlar bıtsede evıme gdıp ayaklarmı uzatsam artık hem gerıcı hemde heycanlı bı durummus ya :)

gelinlik çok hoşmuş...şimdiden mutluluklar.. bu arada ben saçlarına bayıldım... upuzun maşallah

saol cnm evet uzun ama bakması zor oluo gordgn gıbı bıde cok zayıfım bnyodan cıkınca ölyrm yorgnluktan kollarım agrıo :)

dugun ıcın uzatyrm dgnden snra bıraz kestrcem çok kıyamam :kedi:

kuaförünü sıkı sıkı tembihle ama biraz keseyim derken güzelim saçlarını hepten kırpmasınlar... çok bakımlı duruyorlar çünkü bu halleriyle

etek kısmını çok beğendim benimde nişanlığımın etek kısmı aynı dikiliyor .. Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin..

süper zemuszemus
mutluluklar dilerim

Back