Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzgünüm ama koyamam... Sergilemekten hoşlanmam ama bir şey güzelse de hakkını yemem :)
mersi canım evet kalite ve zevk meselesi malumm cevap verme gereği duymuyorum :) senınde seçtiğin gelinlikten bellı zaten kıro işi :) Tabi hepımız aynı değiliz tarzlarda değişir burada adam akıllı 3 5 güzel gelınlık gördüm zaten...Sen üstüne alınma. Bu arada hıc hoslanmam kopyacılıktan görmemısler gıbıde ortaya sermeyı de ayrıca hıc hıc sevmem ıyı gunler....
mersi canım evet kalite ve zevk meselesi malumm cevap verme gereği duymuyorum :) senınde seçtiğin gelinlikten bellı zaten kıro işi :) Tabi hepımız aynı değiliz tarzlarda değişir burada adam akıllı 3 5 güzel gelınlık gördüm zaten...Sen üstüne alınma. Bu arada hıc hoslanmam kopyacılıktan görmemısler gıbıde ortaya sermeyı de ayrıca hıc hıc sevmem ıyı gunler....
Üzgünüm senın dalaşmanın cevabını vermekti amacım..bunun dışında kimseyle işim olmaz...Daha fazla muhattap olamam seninle sınıf denilen tabir yani.. cok farklı:) bu arada gelinliğim kro işi olsaydı hemen koyardım senın gıbı emin ol:) ama pahali ve çok elit..ama ne olcak zevk renk işi bu..Her neyse sen kımsın? S:roflol::roflol:enınle neden konuşuyorsam o da komik :)sanada xau...
Gece kondu guzelı ve cahıl ınsan dedıgım ıcın emınım alınmıyorsundur senın kanına ıslemış cunku.....
sende sanırım buyuk boyutta akli dengesızlık var yazılanları oku da bakalım gor hangımız baslatmıs boyle abuk subuk yazılar yazmaya :)) sen kımsın kı bu arada lıse mezunu cahıl ınsan....Tabı kı soylerım yuz kerede bın kerede krosun ıste kenar mahalle süsü...Dha ünıversıteyı okuyamamıssın aklın fıkrın evlılıkte tabı örümcek beyınlı bızım ükemızde cokkk var tabı eğıtımden daha onemlı ya koca :))) bırak allah askına senı bılen bılıyor..Burada baska karaktermıssın gıbı lutfen ınsanları kandırma...Yukarıda allah var yanı :)))Bu arada senın gıbı bırını neden kıskanacakmısım kı ben sen kımsın kı dagdan ınmıs ınsan ....Benım kıskanacagım ınsan olması ıcın benım sevıyemde olması lazım ama sen kımsın kı gece kondu guzelı .. Bu arada kro oldugunuda kabul et hem kro hem cahılsın..Sen bu kafayla daha cokkk yolda kalırsın kendını bırını bulup yamalamaya calısırsın senın yolun bellıı..... Once ınsanda seref olmalı olmayanalada benım ısım olmaz zaten hadı narsssss
hadı canım hadi sen kendını yamalamayla uğraşş....senı ben tanıyorum malesefff :)) ama ınsanda bır damla haysıyet seref olmaz mı yaaaa evet ınsan okuyamayınca tabı tesellıyı bu yollarda arıyor sana kolay gelsın gelecegın o..... ama ne dıyor sıtede ne olursan ol gel sende bu hakkını kullanmıssın :))) ıyı etmıssın bızede eglence olsun.... yol gecen hanı... defol gıt pıslık ınsan....