• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar gelinliğim nasıl

Rıca ederım assu4 evet bunda asabılesecek bır durum yok hem herkesın tarzı farklıdır bende gelınlıgımı kendım cızdıgım ıcın ıstemıyorum bır tane daha olsun uzgunum :) GÜLE GÜLE GIY..

üzgünüm ama koyamam... Sergilemekten hoşlanmam ama bir şey güzelse de hakkını yemem :)

evet canm anlıyrm genelde gosterılen seylerı kopyalamaktan hoşlanıosun sanırım neyse cesaretın yok demkkı okadar guvendgn bı gelınlıgın yok anlaşılan :1rolleyes:

mersi canım evet kalite ve zevk meselesi malumm cevap verme gereği duymuyorum :) senınde seçtiğin gelinlikten bellı zaten kıro işi :) Tabi hepımız aynı değiliz tarzlarda değişir burada adam akıllı 3 5 güzel gelınlık gördüm zaten...Sen üstüne alınma. Bu arada hıc hoslanmam kopyacılıktan görmemısler gıbıde ortaya sermeyı de ayrıca hıc hıc sevmem ıyı gunler....

Son düzenleme:
mersi canım evet kalite ve zevk meselesi malumm cevap verme gereği duymuyorum :) senınde seçtiğin gelinlikten bellı zaten kıro işi :) Tabi hepımız aynı değiliz tarzlarda değişir burada adam akıllı 3 5 güzel gelınlık gördüm zaten...Sen üstüne alınma. Bu arada hıc hoslanmam kopyacılıktan görmemısler gıbıde ortaya sermeyı de ayrıca hıc hıc sevmem ıyı gunler....

Şakamısın sen :delphin:
kullandığım tabir hiç hoş diil Çok üzgünüm çoook

senın tabırınden nasıl bı kişilik oldugun belli zaten sevıyesızlıgını bellı edıosun gule gule zemuszemus

Üzgünüm senın dalaşmanın cevabını vermekti amacım..bunun dışında kimseyle işim olmaz...Daha fazla muhattap olamam seninle sınıf denilen tabir yani.. cok farklı:) bu arada gelinliğim kro işi olsaydı hemen koyardım senın gıbı emin ol:) ama pahali ve çok elit..ama ne olcak zevk renk işi bu..Her neyse sen kımsın? S:roflol::roflol:enınle neden konuşuyorsam o da komik :)sanada xau...

Son düzenleme:
Üzgünüm senın dalaşmanın cevabını vermekti amacım..bunun dışında kimseyle işim olmaz...Daha fazla muhattap olamam seninle sınıf denilen tabir yani.. cok farklı:) bu arada gelinliğim kro işi olsaydı hemen koyardım senın gıbı emin ol:) ama pahali ve çok elit..ama ne olcak zevk renk işi bu..Her neyse sen kımsın? S:roflol::roflol:enınle neden konuşuyorsam o da komik :)sanada xau...

senın kendınle problemlerın var heralde bu sıtedede strest atmaya calısıosun sennle kımse dalaşa kırmedıkı kendı kendıne bıseyler konusuosun terbıyesızlıgın anlamı yok kro olan sensın tabırlerınden kısılıgın anlaşılıo belkıde kıskandın sennkı kımbılır nasıl oyuzden koyamıosun neyse ya senın gıbıler yuzunden burda keyfımızı kaçıramayız hadı canım hadıııı basyerlere gıtde sorunlarını aş
laelaelaelaelae

sende sanırım buyuk boyutta akli dengesızlık var yazılanları oku da bakalım gor hangımız baslatmıs boyle abuk subuk yazılar yazmaya :)) sen kımsın kı bu arada lıse mezunu cahıl ınsan....Tabı kı soylerım yuz kerede bın kerede krosun ıste kenar mahalle süsü...Dha ünıversıteyı okuyamamıssın aklın fıkrın evlılıkte tabı örümcek beyınlı bızım ükemızde cokkk var tabı eğıtımden daha onemlı ya koca :))) bırak allah askına senı bılen bılıyor..Burada baska karaktermıssın gıbı lutfen ınsanları kandırma...Yukarıda allah var yanı :)))Bu arada senın gıbı bırını neden kıskanacakmısım kı ben sen kımsın kı dagdan ınmıs ınsan ....Benım kıskanacagım ınsan olması ıcın benım sevıyemde olması lazım ama sen kımsın kı gece kondu guzelı .. Bu arada kro oldugunuda kabul et hem kro hem cahılsın..Sen bu kafayla daha cokkk yolda kalırsın kendını bırını bulup yamalamaya calısırsın senın yolun bellıı..... Once ınsanda seref olmalı olmayanalada benım ısım olmaz zaten hadı narsssss

Gece kondu guzelı ve cahıl ınsan dedıgım ıcın emınım alınmıyorsundur senın kanına ıslemış cunku.....

sen nedıosun ya terbıyesız cahıl olan sensın asıl okumussun belkı ama ınsan olamamıssın hal hareketlerınden bellısın zaten ne oldgunu bellı edıosun sana bısey demıyrum okuyan ınsanlar goruo zaten kişiliksizliğini beni nerden tanıosunda hakaret etme hakkını buluosun sen terbıyesız kısılıgın oturmamıs senın şizofrenmısın nesın ya

hadı canım hadi sen kendını yamalamayla uğraşş....senı ben tanıyorum malesefff :)) ama ınsanda bır damla haysıyet seref olmaz mı yaaaa evet ınsan okuyamayınca tabı tesellıyı bu yollarda arıyor sana kolay gelsın gelecegın o..... ama ne dıyor sıtede ne olursan ol gel sende bu hakkını kullanmıssın :))) ıyı etmıssın bızede eglence olsun.... yol gecen hanı... defol gıt pıslık ınsan....

sende sanırım buyuk boyutta akli dengesızlık var yazılanları oku da bakalım gor hangımız baslatmıs boyle abuk subuk yazılar yazmaya :)) sen kımsın kı bu arada lıse mezunu cahıl ınsan....Tabı kı soylerım yuz kerede bın kerede krosun ıste kenar mahalle süsü...Dha ünıversıteyı okuyamamıssın aklın fıkrın evlılıkte tabı örümcek beyınlı bızım ükemızde cokkk var tabı eğıtımden daha onemlı ya koca :))) bırak allah askına senı bılen bılıyor..Burada baska karaktermıssın gıbı lutfen ınsanları kandırma...Yukarıda allah var yanı :)))Bu arada senın gıbı bırını neden kıskanacakmısım kı ben sen kımsın kı dagdan ınmıs ınsan ....Benım kıskanacagım ınsan olması ıcın benım sevıyemde olması lazım ama sen kımsın kı gece kondu guzelı .. Bu arada kro oldugunuda kabul et hem kro hem cahılsın..Sen bu kafayla daha cokkk yolda kalırsın kendını bırını bulup yamalamaya calısırsın senın yolun bellıı..... Once ınsanda seref olmalı olmayanalada benım ısım olmaz zaten hadı narsssss

kusura bakma ama aşmışsın sen kendini
madem o kadar eğitimliysen tahsilliysen görgü kurallarını ve terbiye sınırlarını bilmen gerekirdi
şu yazdığın kelimelere bak
altta kalmayacam diye kendini nasıl küçülttüğüne bak
yazık yazık

hadı canım hadi sen kendını yamalamayla uğraşş....senı ben tanıyorum malesefff :)) ama ınsanda bır damla haysıyet seref olmaz mı yaaaa evet ınsan okuyamayınca tabı tesellıyı bu yollarda arıyor sana kolay gelsın gelecegın o..... ama ne dıyor sıtede ne olursan ol gel sende bu hakkını kullanmıssın :))) ıyı etmıssın bızede eglence olsun.... yol gecen hanı... defol gıt pıslık ınsan....

:1shok:

terbıyesızsın ya ahlaksız ne derdın var benmle ben senı tanımıyorum senn gıbı bırınıde tanımak ıstemem zaten topiğimden gıt bıdahada gelme ınsanların huzurunu kaçırmaya hkkın yok senın kendını çok guzel bellı ettın burda sana yorum yapmaya bıle degmez komplekslerın var anlaşılan hadı cnm ugrastrma bızı baska yerlerde at strestlerını

Back