Kontakt Lens kızlaaar adore bi yellowlarım geldiii

freshlooklar haric diğerleri güzel ama kendime yakıştıramadım bir tek solotica büyük geldi onu begenmiştim ama gözüme olmadı .Şimdi ise adore bi yellow ve sofistik mavi kullanıyorum
ama aklım hep yeşil bir lensdde

zümrüt yeşil çok yapaydı gümüş gride öyle onları soloticayı sattığım kişiye hediye ettim.fotoları vardı ama sildim mi bilmiyorum bakmam lazım bilgisayara canım
aama sofistik koyabilirm beklecanım

tamam canım yakından adoryi ye çekerim ama benim gözlerim koyu kahve siyaha yakın nerdeyse
istediğim gibi acmadı sanki ama çeker koyarım

tamam o zaman bendede o renge yakın olur belki diye sormuştum giallo dan sonra korkuyorum da

Bende yeşili çok merak edenlerdenim... :)
Alırsanız eklerseniz sevinirim.

Yeni resimler bekliyoruz resim eklemeyi düşünen kimse yok mu kızlar......)

Merhaba kızlar yorumlarınızı okuduktan sonra bende dayanamadım hemen sipariş verdim bi yellow. Internetten 50 tl ye aldım ve geçtiğimiz hafta içi geldi. Benim gözlerim neredeyse siyah ona rağmen rengi belirgin durdu, Tabii açık bir renk değil ama benim için yeterli. En azından kesinlikle doğal ve gayette rahat bir lens olduğunu söyleyebilirim. Bu arada ben daha önce gialloda kullanmıştım, bana hemen hemen renk tonları aynı gibi geldi belki biraz daha açık olabilir. Gialloları yaklaşık bir sene önce kullanmıştım, tam hatırlamıyorda olabilirim. Fakat giallo biraz kalın gelmişti bana, rahat edememiştim. Bunlar daha rahat.

1 ay için de 6, lensim
freslook gümüş gri
freshlook zümrüt yeşili
solotica nc mel
tanita tikaram mavi
sofistik mavi
adore sarı
valla çok azıttım sanırımsempatiksalakcinni

En çok hangisiyle rahat ettin canım? Sofistik mavilerde adoreler kadar doğal duruyormu? Seninle göz rengimiz çok benziyor sanırım. Bi yellowlar aşağıdaki gibi duruyor gün işığında;
[/URL][/IMG]

Son düzenleme: