Kontakt Lens kızlaaar adore bi yellowlarım geldiii

Merhaba sevgimiz canım resimine baktımda sen de şahane durmuş bu lens ya inanılmaz doğal görünüyor nerdeyse yeşil gibi benim istediğim zaten ela bir lensti ama bu da çok güzel görünüyor ayrıca doğallığından da bahsediyorsunuz çok güselllllllllllllllllllll.....:)

SEVGıMıZ gözün ne renk bilmiyorum ama lens gözünün rengini hiç değiştirmemiş bence.kahverengi gibi duruyor sanırım adoreler açık göz rengi için

sevgimiz cok dogal ama belirgin değil
sanırım adore belli belirgin olmayan kendi halinde bi lens arayanlar için uygun
yerimseniben

SEVGİMİZ gözün ne renk bilmiyorum ama lens gözünün rengini hiç değiştirmemiş bence.kahverengi gibi duruyor sanırım adoreler açık göz rengi için

evet benim de 2 ton açtı.Bu arada berry cim ben öğretmenim dersim 12.30 da başlıyor.Daha erken görüşebilir miyiz acaba?:eek:

Kızlar siz nasıl bir değişim istiyorsunuz bilmiyorum ama benim aradığım tamamen doğal olması ve göz rengim çok koyu olmasına rağmen biraz koyuluğunu açıp ışıltı katması umarım sizlerde kendinize uygun lensleri bulursunuz şimdiden siparişimi verdim erken de konuşmamak gerek fakat istediğim rengi buldum gibi geliyor bana bakalımmmm göreceğiz.......:)

merhabalar ben resım yuklemede sıkıntı yaşıyorum yenı uyelık aldım yarcımdı olurmusunuz kımseye msjda atamıyorum yenı uye oldugum ıcın..acaba bu yuzdenmı resmde yukleyemıyorum ımage den forum lınkını kopyalıyorum ama? bı anlatabılırmısın..hanı yuklesemde cıkmasa lınk yanlıs dıcem ama cevaplaya bastgmda kesınlıkle hıcbırsey cıkmıyor yanı cevaplama butonu resm yuklerken işlemıyor

renkli lens kullanım amacı genellikle gözün rengini değiştirmektir ben lensi bu amaçla kullanıyorum.göz rengim aynı kalacaksa neden gözüme plastik takıyım ve insanın gözü lensten daha parlaktır.

renkli lens kullanım amacı genellikle gözün rengini değiştirmektir ben lensi bu amaçla kullanıyorum.göz rengim aynı kalacaksa neden gözüme plastik takıyım ve insanın gözü lensten daha parlaktır.

Ben radikal bir değişim istemediğim sonuçtan memnun kaldım. Göz rengim aynı kalmış olsaydı elbette burada memnuniyetimi değil memnuniyetsizliğimi paylaşırdım. Benim gözlerim çok koyu bir renk olduğu halde benim zevkime göre yeterince yeşil oldu. Açık renk gözlerde çok daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum ama yine de çok belirgin bir renk değişikliği bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

aynen ya rengi değişicek diye maviydi yeşildi takıyolar 30 metre öteden lens olduğu anlaşılıyo...hiiç değilse doğal dursun da dalga konusu olmayalım...radikal değişim olucak diye de öcü gibi gezemem valla

radikal öcü demek değil öyle olsaydı firmalar üretmezdi.tercih meselesi lens seçimi ben yeşil takıyorum ama öcü gibi olmuyorum.

ben baktığımda öcü gibi görüyorum ama doğallıktan bi haber..balık balık bakıyo karşımdaki gözler

yine makyajım akmış bi vaziyette ama takarkende çok zorlandım lens takmayı unutmuşum...
Kendi gözüm ve lensli olan..Gerçi kendi göz rengimde çok koyu çıkmış lensli olanda... Normalde daha belirgin bi renk...Gün ışığındada çekerim..

Düşcüm maşallah diyeyim çünkü çok güzel duruyor.Bu arada ben yazıların hepsini okuyamadım o yüzden soracam.Bunlar adore bi yellow mu?

Düşcüm lenslerin harika durmuş ya adore bi yellowsa bende denemiştim inanılmaz doğar ama bunla alakasız durmuştu

Düşcüm maşallah diyeyim çünkü çok güzel duruyor.Bu arada ben yazıların hepsini okuyamadım o yüzden soracam.Bunlar adore bi yellow mu?

Düşcüm lenslerin harika durmuş ya adore bi yellowsa bende denemiştim inanılmaz doğar ama bunla alakasız durmuştu

Teşekkür ederim a.s. Dediğiniz gibi bunlar bi yellow :)

burcu boşver canım ben dikkate almadığım için cevap vermedim bende adore bi yellow böyle durdu
$Adore2.jpg

$Adoreyellow.jpg

$Adoorre-001.jpg

$Adore4-001.jpg

burcu boşver canım ben dikkate almadığım için cevap vermedim bende adore bi yellow böyle durdu
Eki Görüntüle 37893

Eki Görüntüle 37894

Eki Görüntüle 37895

Eki Görüntüle 37896

biri bişeymi diyo yine kaydirigubbakcemile3
Herneyse berrycim harika durmuş ya valla bendede ela gibi duruyodu ama ben biraz ara vermeye karar verdim 5 çift lens oldu ya kafamçokkarıştı bu arada görüşelim en kısa zamanda seninde yorumlarını çook çok merak ediyorum verde marinelerim hakkında ya :Saruboceq:

adore bi yellow gözleri charm meller gibi irileştiriyor mu kızlar? bi de iki lensi de kullanan varsa doğallık renk vs konusunda bi karşılaştırma yapabilirse çok seviniriz.

Berry lenslerin çok güzel çok yakışmış canım sana benim adorelerimde aynı sen de durduğu gibi duruyor ama ben ilk kez renkli lens kullanmaya başladığım için açıkçası daha hiç bu lenslerle dışarı çıkmadım sanki herkes gözlerimin lens olduğunu anlayacakmışta bana bakacaklarmış gibi geliyor herne kadar çok doğal olduğunu düşünsem de bir yere kadar sonuçtabunlarda lens bilemiyorum cesaretimi toplamam lazım ne kadar saçma değil mi kızlar......:)