Kontakt Lens kızlaaar adore bi yellowlarım geldiii

Benim gözlerim koyu olmadığı halde yellowları taktığımda hiç belli olmamıştı.

sempatiksalakcinnievet canım ankaradan almadım çünkü vaktim yoktu kızılaya inmeye.Artı dediğin gibi 85 çok geldi.50 ye kargo dahil aldım yanında ayna ve cımbızda olacakmış

Aktiracım yellow bile koyu kahverengi gözü açmıyorsa yeşil hiç açmaz o zaman dimi ya ...
Ben adorenin yeşillerine bayılmıştım.

canım adorenin yeşili katalogda bile cok koyu
yellow gercektende belirgin bi şekilde acmıyor
lens oldugu pek belli bile olmuyor öyle düşün
yasakkelime

yanlıs anlasılmasın ben kullanmadım ama forumdaki resimlerden biliyorum yerimseniben

Son düzenleme:
:hulya:canım yarın foto koymaya calışacagım sizin için .
şöyle söyleyeyim.ben mel de almıştım .mel kadar doğal diyebilirim.tatlı bir yeşil-ela verdi.karanlıkta bile belirgin.Ama sofistik mavilerim kadar değil elbette.günlük kullanım için ideal .
artı allah nazardan saklasın çok ince rahat bir lens .Ben hiç bir lensle rahat edemiyordum bakalım 30 dk dır gözümde unuttum bile varlığını.Yarın kızılayda işim var sabah erken çıkacağım .Yinede erken kalkıp fotograf için ugraşacağım

Akitracım evet katalogta bile çok koyu duruyor ama normalde istediğim yeşil göz rengi o : )
Diğer markalarda istediğim tonda yeşil yok...Sadece adorede var.. Ama o da o rengi vermicek anlaşıldı..
Şu an için yellowlarıda hafif bi yeşillik sağlasın diye seçtim yani çok fazla belli olmaması şuan için işime gelir.. Bakalım bende nasıl durucak.. Merak ediyorum: )

sedefbyo nun resimlerini bekleyelim ozaman yerimseniben
düş cnm bende yesillere bayılıyorum lens takıncada belirgin istiyorum haliyle
ama koyu istiyorsan belki hosuna gidebilir
yerimseniben

Canım Adorelerine kavuşmuşsun.Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Beğendiğine bende sevindim.Gerçekten süpeeeer bir lens hem rahat olması,hemde doğal durması.
Benim korkum rengiydi çünki benim göz rengimi hiç açmamıştı.Sende yeşil-ela gibi durduğuna göre çok iyi.hihoyyyt

:sinifsinif:makinem antika biraz sanırım hangi lensi takarsam takayım bir türlü net çekemiyorum yaaw

cnm evet belli olmuyor biraz daha yakından ceksen
uzaktan belirgin değil

belli olmamış çok koyu durmuş sen neden tanita yellow denemiyorsun sedefbyo gözün koyu kahve adoreler zaten açmıyor pek