Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldım mukemmel otesı bır renk cnm
:) arkadaşlar merhaba hepinize. adore benimde çok sevdiğim ve en çok sattığım ürünlerden birisi. şimdi kısaca geçicem. koyu kahve göze giallo renk düşünenler elegance giallo yada rainbow elite giallo düşünsünler. hem haresiz olduğu için aşırı doğal hemde boyaması sıkı dkunmuş olduğundan renk aşırıda değil az da değil tam kıvamıda ve doğal olur. eğer göz rengi açık kahve yada ela ise adore un bi yellow unun üzerine bir lens olmaz. muazzam olur. eğer göz renginiz ela yeşil arası ise düşünmeden hemen rainbow elite dark green yada adore bi green derim. temin edemeyenlere duyurulur adore dahil bir çok lensin bayiiliğini yapıyorum.
:) arkadaşlar merhaba hepinize. adore benimde çok sevdiğim ve en çok sattığım ürünlerden birisi. şimdi kısaca geçicem. koyu kahve göze giallo renk düşünenler elegance giallo yada rainbow elite giallo düşünsünler. hem haresiz olduğu için aşırı doğal hemde boyaması sıkı dkunmuş olduğundan renk aşırıda değil az da değil tam kıvamıda ve doğal olur. eğer göz rengi açık kahve yada ela ise adore un bi yellow unun üzerine bir lens olmaz. muazzam olur. eğer göz renginiz ela yeşil arası ise düşünmeden hemen rainbow elite dark green yada adore bi green derim. temin edemeyenlere duyurulur adore dahil bir çok lensin bayiiliğini yapıyorum.
adore eyeart pure aqua ve pure yellow aldım. aqua açık mavi çok güzel bir lens...cırtlak degil ama belirgin..damarsız ve ortadaki boşluk küçük değil ve bu doğal durmasını sağlıyor bence...ama yellow yeşilimsi kahve durdu,gözlerim orta kahve rengi ,yarım mt yaklaşmadıkça renk anlaşılmıyor,ben sevmedim...ama genel olarak aldıgım lensler arasında en doğalı bu...fiyatıda uygun...air optix sterling grey ve bella diamond colors grey(büyük bir lens) te güzel..soloticaların harelerini begenmiyorum