Kontakt Lens kızlaaar adore bi yellowlarım geldiii

bn sipariş verir vermez geldi cnm aa çk şaşırdım şimdi..gitti gidiyorda da var bak bi istersen

o dediğin sitede numaralı olanlarıda var mı canım.....:)

Yeşilin gözde duruşunu çok merak ediyorum görsem ve beğensem alıcamda görmeden cesaret edemiyorum :)

canım bişi sorcam bu lensler gözlerini irileştirdi mi? etrafında hare var mı? ben rengini çok beğendim. giallo mu alsam charm mel mi alsam yoksa bu renk mi karar veremiyorum:)

haresi var tabi cnm evet güzel ve iri duruyor hani balık gibi olur ya öyle makyajsız da gayet doğal duruyor

canım peki numaralı mı sipariş verdin kaç günde gelior.

canım b de bu fotolar flaşlı mı çekildi gün ışığında mı?

Son düzenleme:
benimkisi numaralı değildi cnm..sipariş verdim kargoya verdiler ertesi gün geldi...flaşlı cnm gün ışığında daha açık duruyor

Yeşilleri görmek istedim ama göremedim kimsede... Bende sizin dedikleriniz üzere yellowları ısmarladım bu gece...

aaa bende öğlen ısmarladım zemuszemus.Canım birlikte foto koyalım arkadaşlara yardımcı olalım.Pek net değil burdaki fotolarolumunekankayizsmile

CADIARZUevet canım gg den sipariş ettim merakla bekliyorum adana ankara arası ne kadar sürer acaba?

Şimdiden hayırlı olsun kızlar.
Bende merak etmeye başladım.Acaba sizde nasıl duracak.ınşallah istediğiniz gibi olur.
Gelince hemen foto ekleyin....
Sedef sen neden Ankaradan almadın.Fiyattan dolayımı yoksa,hemen birgün sonra geliyordu....
Hemde denemiş olurdun...

Sedefbyo canım lenslerin gelince rica etsek sende resim koysan da böylşece karşılaştırma fırsatımız olsa resimleri canımmmmm şimdiden teşekkürler...............:)

kızlar gelince burayada koyun :asigim:
yanlız koyu kahve gözde pek belli olan bi lens değildi sanırım
bakalım sizde nasıl duracak..

Aktiracım yellow bile koyu kahverengi gözü açmıyorsa yeşil hiç açmaz o zaman dimi ya ...
Ben adorenin yeşillerine bayılmıştım.