Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karini birak gel benimle ol demedim abartayin isterseniz bilmek istedigim sadece cok seviyordu hala icinde bana karsi bisiler olup olmadigi okadar..işte hep boyle kadınlar yuzunden oluyor hersey...
adam ısrarla gıt yazma cocugumu karımı sevıyorum dıyor ama bırakmıyor adamı
bı git allasen
ıcınde sana karsı hıcbırsey yokkarini birak gel benimle ol demedim abartayin isterseniz bilmek istedigim sadece cok seviyordu hala icinde bana karsi bisiler olup olmadigi okadar..
karini birak gel benimle ol demedim abartayin isterseniz bilmek istedigim sadece cok seviyordu hala icinde bana karsi bisiler olup olmadigi okadar..
karini birak gel benimle ol demedim abartayin isterseniz bilmek istedigim sadece cok seviyordu hala icinde bana karsi bisiler olup olmadigi okadar..
Adamcagiz seni engellese gider faceten yazarsin, ordan engellese baska yerden ulasmaya calisirsin ve karisi duyar diye korkudan bir iletisim kanalini acik birakmis.evli olmasi buna engelmi sizce nice evlilikler var okumadiysaniz severek ayrildik diyorum olayi detayli anlattim bana karsi davranisinida anlattim sizin bukadar anlattigimdan bitek bunumu cikardiniz pess..
madem esini seviyor direk engeller bukadar laf kalabaligina girmez haksizmiyim?
evli olmasi buna engelmi sizce nice evlilikler var okumadiysaniz severek ayrildik diyorum olayi detayli anlattim bana karsi davranisinida anlattim sizin bukadar anlattigimdan bitek bunumu cikardiniz pess..
madem esini seviyor direk engeller bukadar laf kalabaligina girmez haksizmiyim?
neden yapmıyor biliyor musunuz ?uzatigim konu isde tamda burasi bana sil diyor kendi silmyior sebeb? istemese zaten elli kere yazma demek yerine hic muhatap olmadan silerdi.. yapmiyor isdee.. sorun orda
Bunu ben sevgilime anlatsam sonra ne düşündüğünü sorsam aldığım cevabı buraya yazamam. Anladın sen.yaaa bu konuyu bide esinize sorsaniza sizin dusudnugunuz gibi mi dusunuyormus erkekler cok merak ettim